Life&style

J.Lo nas je iznenadila novom frizurom - puno je kraća i izgleda vrhunski!

  • Pjevačica Jennifer Lopez dramatično je skratila kosu
  • Ošišala se do ramena, a kosu nosi u bujnim kovrčama
  • Njenu frizuru sigurno će iskopirati žene diljem svijeta

Nije tajna da latino diva Jennifer Lopez blista u svim izdanjima i da jednako dobro nosi glamurozne toalete i sportske kombinacije u kojima često ide na trening. Kraljica pozornice, brižna majka ili zvijezda crvenog tepiha - svaka uloga joj leži i svaka promjena veseli njene obožavatelje diljem svijeta. 

Možda vas zanima Znaš li dobro iskombinirati cipele s odjećom? Rubrika Moda Moda

Ovih dana svi su posumnjali u novu dramatičnu inovaciju u njenom izgledu. Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju gdje se s dečkom Alexom Rodriguezom vozi u avionu. Na slici se vidi njena kosa skupljena u nemarnu punđu koja se čini mnogo ''siromašnija'' nego prije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Sliku od istog dana objavio je i Alex, a tu se već čini da je J.Lo drastično skratila dugu kosu koja je već desetljećima njen zaštitni znak. Međutim, punđa nije dopustila da vidimo ima li zvijezda novu frizuru ili samo dobar trik za ''messy bun''.

Možda vas zanima Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti Rubrika Život Život
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Međutim, paparazzi su ulovili J.Lo na putu u teretanu, a fotke u sportskim tajicama dokaz su da je pjevačica skratila kosu sve do ramena i oblikovala je u bujne kovrče. S obzirom da je ova dužina pravi proljetni hit, nema sumnje da će je iskopirati žene diljem svijeta. Boja kose ostala je relativno slična, medena boja s nježnim svjetlijim pramenovima koji osvježavaju lice. 

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Jedva čekamo vidjeti kako će je stilizirati na crvenim tepisima! 

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0