Life&style

Izašle su prve fotke 3. sezone 'Emily u Parizu', a modnih poslastica bit će još više nego do sad!

  • Dobre vijesti za sve ljubitelje popularne serije: Emily Cooper se vraća, a s njom i ekstavagantni modni odabiri
  • Treća sezona popularne serije trenutno se snima, a premijeru očekujemo u siječnju ili veljači
  • Netflix nas dodatno izaziva i pojačava uzbuđenje tako što je objavio nekoliko fotki iz nove sezone

Dobre vijesti za sve ljubitelje "tres chic" serije: Emily Cooper se vratila! A još bolja vijest za sve nas koji obožavamo gledati njene modne odabire - ponekad sjajne, ponekad čudne, ali uvijek zanimljive, je ta da nam treća sezona donosi još puno novih modnih poslastica. Neke nam se već sviđaju, dok druge... recimo da mogu poslužiti kao inspiracija. Uz Emily, tu su i njene prijateljice Mindi i Camille koje i same donose, svaka na svoj način, modne lekcije u seriju 'Emily u Parizu'.

 | Autor: Netflix Netflix Mindi, Emily i Camille plijenit će pozornost svojim outfitima i u 3. sezoni

Netflix je u četvrtak objavio prve fotografije iz treće sezone serije, uključujući nekoliko na kojima se čini da Emily živi svoj najbolji život nakon što nas je finale druge sezone ostavilo s pitanjem hoće li Emily konačno otići iz Pariza. U trećoj sezoni još uvijek možemo vidjeti glavnu junakinju u Gradu svjetlosti, ali prema objavi popularnog streaming servisa - sada se nalazi "na ključnom raskrižju svakog aspekta svog života".

Možda vas zanima 7 sporednih likova koji su glavni razlog zašto sam uopće gledala neku seriju Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Netflix Netflix

"Suočena s dva vrlo različita puta, Emily će morati odlučiti gdje je točno njena odanost - na poslu i u njezinom romantičnom životu", zadirkuje nas sinopsis, jasno referirajući se na ljubavni trokut između Emily, Gabriela (Lucas Bravo) i Alfieja (Lucien Laviscount) koji se krčka kao lonac na štednjaku u Chez Lavauxu. Objava nagovještava da će odluke koje Emily donese u nadolazećoj sezoni odrediti "njezinu budućnost u Francuskoj" i kaže da će se naša specijalistica za društvene mreže nastaviti "uranjati u avanture i iznenađujuće zaokrete koje pruža život u Parizu".

Emily u Parizu, sezona 3 | Autor: Netflix Netflix

U posljednjoj epizodi druge sezone, Alfie je priznao da je projekt koji ga je doveo u Pariz završio i da se planirao vratiti u London, ali je produžio svoje putovanje kako bi proveo više vremena s Emily. Predlaže da pokušaju vezu na daljinu i Emily ideja nije odbojna, barem nije bila prije nego što je shvatila da je zaljubljena u Gabriela. Hoće li se britanski bankar predomisliti i ostati u Parizu ili će izleti preko La Manchea biti dio Emilynih avantura u trećoj sezoni? Uskoro ćemo znati.

Emily u Parizu, sezona 3 | Autor: Netflix Netflix

U intervjuu za Entertainment Tonight, glumica Lily Collins je izjavila: "Stvarno volim kako se Emily više asimilira u francusku kulturu i volim vidjeti tu evoluciju i transformaciju nekoga tko je Pariz učinio svojim domom i kako ju to mijenja."

 | Autor: Netflix Netflix

A ono što se kroz sezone mijenja, svakako su i Emilyine odjevne kombinacije koje postaju sve više tres chic. Veselimo se vidjeti koje će nam sve modne poslastice Emily i društvo donijeti u novoj sezoni koju možemo očekivati u siječnju ili veljači 2023.

 

Photo: Netflix

Komentari 0