Life&style

Još malo i stiže treća sezona 'Emily u Parizu'. Datum je poznat i jedva čekamo!

  • Dobre vijesti za sve ljubitelje ove popularne serije: Emily Cooper se vraća!
  • Netflix je objavio datum kada će se nova sezona prikazivati
  • Doznaj što te čeka u trećoj sezoni serije…

Od završetka druge sezone u prosincu 2021., brojni gledatelji jedva čekaju nove nastavke serije 'Emily u Parizu' (najavljena je i četvrta sezona!). A Netflix je objavio i datum kada nam dolazi, a mi već znamo neke detalje o novoj sezoni. Dakle, što je do sada otkriveno o sljedećoj, trećoj sezoni serije nominirane za Emmy, popularnoj romantičnoj zabavi koja je postala svojevrsna alternativa (namijenjena mlađoj generaciji) danas već legendarnog 'Seksa i grada', čiju režiju potpisuje isti autor, Darren Star

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Prije svega, gotovo cijela glumačka postava se vraća, uključujući Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie. Lucien Laviscount, koji se pojavio kao Alfie u posljednjoj sezoni, također je u trećoj sezoni, što znači da će se Emilyin neuredan romantični život vjerojatno još više zakomplicirati.

Što se tiče radnje, s obzirom da se snimanje odvija u Gradu Svjetla, vrlo je vjerojatno da je Emily ponovno odlučila ostati u Parizu. Oni koji su uspjeli proći kroz prošlu sezonu sjetit će se da je završila tako da je morala odlučiti hoće li preuzeti višu poziciju u Chicagu ili napustiti tvrtku i raditi za Sylvien butik. To znači da će se Emily morati nositi s činjenicom da su Gabriel i Camille sada ponovno zajedno – i žive u stanu točno ispod njezina – osim što ima šefa koji je potpuno prezire.

 | Autor: Netflix Netflix

A što se tiče datuma izlaska, 'Emily u Parizu' na Netflix dolazi 21. prosinca 2022. i što znači da ćemo je gledati uz treperavu svjetlost svjećica s jelke i grickajući božićne keksiće...Kakva poslastica nas čeka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Photo: Netflix

Komentari 0