Moda
Modni trendovi iz serije Emily u Parizu

Hvala 'Emily u Parizu': Tri trenda iz popularne serije koja donose francuski štih u našu garderobu

  • Šarena odjevna kombinacija, odvažne kombinacije i puno 'Oh là là'
  • Uspješna serija Emily u Parizu vrlo je primamljiva kada je moda u pitanju 
  • Mnogi od izgleda Emily, Mindy i ekipe su stvar ukusa, ali trebala bi upamtiti ove trendove

Druga sezona uspješne serije „Emily u Parizu“ ulazi u sljedeći krug i spremni su brojni stajliš, ponekad vrlo neobični izgledi. Doduše, ne odgovaraju svi našem ukusu, ali savršeno funkcioniraju kao izvor inspiracije. Otkrit ćemo ti koje trendove možemo naučiti od Emily Cooper, Camille Razat, Madeline Wheeler i drugih.

Možda vas zanima Nedostaje nam u seriji 'I tek tako', ali Samantha bi mogla prijeći u 'Emily u Parizu' tim Rubrika Stars Stars

Kaubojske čizme susreću se sa svilenim šalom

Trend koji se iznova pojavljuje, ali onda opet nestaje, su kaubojske čizme. Ali, ne u ovoj sezoni: upadljive čizme s midi petama i konciznim vrhovima posljednjih su mjeseci zadržale svoje mjesto na modnom nebu i teško ih se riješiti. Emilyina francuska prijateljica Camille također nosi par kaubojskih čizama. Model Elene Iachi plijeni svojim trendi dvobojnim izgledom, a u fokus cjelokupnog looka dovode ih uske kratke hlačice i gole noge. Camille to kombinira s crnom oversized traper jaknom kroja Iro Paris i crnom torbom s lančićem zlatne boje Polène Paris. Kako outfit ne bi izgledao previše sportski, Parižanka kombinira svileni šal s traper jaknom - très chic!

Vesta bez rukava ostaje popularna

Vesta bez rukava je također već neko vrijeme obavezan komad odjeće u ormaru svake fashionistice, ali najkasnije s padom temperatura. Budući da se može kombinirati na mnogo načina, poboljšava čak i najobičniju bijelu bluzu ili dosadnu osnovnu košulju. To zna i Emily Cooper. Pojavljuje se nekoliko puta s ovim „it“ komadom. Ono što također učimo od živahne protagonistice: veste bez rukava su savršene za slojevitost, a mogu se kombinirati i za ljeto. Da, dobro si pročitala. Dakle, umjesto da svoju vestu bez rukava spojiš s vunenim džemperom, ljeti ga jednostavno kombiniraj s kratkim hlačicama. Preko toga stavi vestu nalik sakou i imaš stilski outfit à la Parisienne. 

Možda vas zanima Jedva čekaš nove nastavke popularne serije Emily u Parizu? Stigao je trailer za drugu sezonu Rubrika Stars Stars

Zbogom, ručni sat

Nije rijetkost da izostavimo ručni sat uz elegantne haljine ili poslovne izglede; često odjevnoj kombinaciji daje određenu sportsku karakteristiku, koja se ponekad baš i ne slaže s ostatkom izgleda. Madeline Wheeler pokazuje nam galantno rješenje u seriji. Odabire narukvicu marke Rosefield koja je uz privjesak za sat ne samo praktična, nego i elegantna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosefield (@rosefield)

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0