Stars

Jedva čekaš nove nastavke popularne serije Emily u Parizu? Stigao je trailer za drugu sezonu

  • Na Netflix uskoro dolazi druga sezona popularne serije Emily u Parizu
  • Nedavno je izašao i novi trailer - video od 50-ak sekundi koji najavljuje nove zavrzlame u životu Amerikanke u Francuskoj
  • Nakon ljubavnog vrhunca u prvoj sezoni Emily se suočava s posljedicama svojih djela, a  njezine avanture gledamo od 22. prosinca

Stigao je dugoočekivani trailer za drugu sezonu popularne romantične serije Emily u Parizu koja je postala svojevrsna alternativa (namijenjena mlađoj generaciji) danas već legendarnog Seksa i grada, čiju režiju potpisuje isti autor, Darren Star.

Što se to točno događa s glavnom junakinjom saznat ćemo tek 22. prosinca kad serija službeno dolazi na Netflix. Video zasad otkriva da Emily, koju glumi Lily Collins, i dalje uživa u gradu ljubavi, istovremeno se suočavajući s posljedicama vlastitih djela.  

Ako nisi gledala prvi dio, upoznaj Emily - ambicioznu marketinšku stručnjakinju u kasnim dvadesetima koja je stigla u Pariz nakon što je tvrtka u kojoj radi u Chicagu kupila jednu luksuznu parišku agenciju. Naravno da se suočila s problemima na kakve uglavnom nalijeću Amerikanke u Europi, a među njima su jezične i kulturološke barijere.

Možda vas zanima Emily u Parizu: Nova serija oduševit će sve ljubiteljice 'Seksa i grada' Rubrika Stars Stars

Među hrpom (uzbudljivih) događaja, prva je sezona završila - ljubavnim vrhuncem. Naime, Emily je imala aferu sa svojim markantnim susjedom Gabrielom koji je ujedno dečko njezine prve prijateljice koju je stekla u novoj zemlji, Camille. Gabriel je trebao otići iz Pariza, ali je nakon noći s Emily magično odlučio ostati što je zbunilo Camile u kojoj se javila sumnja. Emily, zbilja si zakomplicirala! "Iz dana u dan polako postaješ prava Francuskinja", kaže joj u trailoru šefica Sylvie.

No kako to obično biva, da bi zaboravila svoje ljubavne probleme Emily se posvećuje poslu koji postaje sve teži za obavljati. Naravno da se sve komplicira i još više, jer joj uskoro u život ulazi nova simpatija, šarmantni Alfie.

On je, baš kao i Emily, stranac u Francuskoj, a njegova je pojava istovremeno intrigira i nervira. Naša junakinja ipak dobiva savjete da u životu u Parizu treba uživati i kad je već tu - neka uživa u potpunosti. "Nije lako pričati o osjećajima, ali nemoj se zamarati krivnjom", savjetuju joj. I već vidiš - stižu novi zapleti.

Možda vas zanima 'Emily u Parizu', 'Tračerica', 'Dinastija'... Donosimo 9 najboljih outfita iz omiljenih serija Rubrika Moda Moda

I u ovom nastavku moda je u centru zbivanja, baš kao što je to bilo i u kultnom Seksu i gradu. Serija je nominirana za nagradu Emmy, a postala je i najgledanija Netflixova humoristična serija u 2020. godini. Ipak, kritičari je nisu gledali blagonaklono zbog hrpe klišeja koji se provlače kroz radnju. Unatoč tome, publika ju je objeručke prihvatila.

Ako nisi pogledala prvi sezonu ( a ne brini, ima nas još), možda je vrijeme da je neki od ovih hladnih vikenda bingeaš i spremno dočekaš drugi dio. A ako si već njezina velika obožavateljica još od prve epizode, želimo ti puno strpljenja do posebnoga bredbožićnog datuma kad ćeš ponovno vidjeti omiljenu Emily u novim avanturama!

 

 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0