Stars 04. rujna 2020.

Emily u Parizu: Nova serija oduševit će sve ljubiteljice 'Seksa i grada'

  • Ove jeseni bit će romantično, elegantno i prilično vruće na Netflixu
  • Naime, počet će se emitirati nova serija pod nazivom „Emily u Parizu“ s Lilly Collins u glavnoj ulozi
  • Ako si ljubiteljica serije „Seks i grad“, onda će ti se ova serija sigurno jako svidjeti

Naime, iza priče stoji Darren Starr, autor serije „Seks i grad“. A to da je Lily Collins, kćer slavnog pjevača Phila Collinsa, sjajna glumica, dokazala je već u ljubavnom filmu „Love Rosie“. Sada će 31-godišnja glumica dobiti i vlastitu seriju na Netflixu. „Emily u Parizu“ radi se o Emily (Lily Collins) koja se zbog svog posla iz snova seli iz Chicaga u Pariz. Tamo je očekuju veliki izazovi: mora se dokazati u francuskoj luksuznoj marketinškoj agenciji te stvara nova prijateljstva i vruće romanse.

Možda vas zanima... Prisjetili smo se serije 'Jack & Jill'' i potražili gdje su danas glavni junaci Rubrika Stars Stars

Lily Collins nije jedina glumica u seriji koju znaš. I Kate Walsh, zvijezda serije „Privatna praksa“, imat će ulogu u seriji. Glumit će i Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat i Bruno Gouery.

Ni jedno drugo mjesto ne bi bilo bolje za ovu dramedy-seriju od Pariza, grada ljubavi i metropole mode. Veselimo se priči o mladoj ženi, priči koja je puna romantike, humora i drame. A moći ćemo vidjeti i puno cool stilova i modnih trendova.

Evo zašto je ova serija savršena za ljubiteljice „Seks i grada“

Kad Darren Star, autor serije „Seks i grad“, ima svoje prste u igri, to uvijek znači sljedeće: drama, seks, moda. Upravo to ćemo moći gledati u seriji „Emily u Parizu“. Za dramu i vrući seks pobrinut će se same figure iz priče. Iza mode stoji Patricia Field, koja je birala kostime u seriji „Seks i grad“. I u filmu „Vrag nosi Pradu“ brinula se za kostime pa je za to bila 2006. godine čak nominirana za Oscara.

Pogledaj trailer za novu seriju. Očekuje se početak emitiranja 2. listopada 2020. godine.

Možda vas zanima... Prošle su 24 godine od prve epizode talijanske serije ''Čarolija'', što ti je najviše ostalo u sjećanju? Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0