Stars

Nedostaje nam u seriji 'I tek tako', ali Samantha bi mogla prijeći u 'Emily u Parizu' tim

  • Koliko im nedostaje lik Samanthe u novim nastavcima Seksa i grada, obožavatelji su pokazali novom idejom
  • Samanthu žele u novim nastavcima Emily u Parizu
  • Budući da je lik Samanthe preseljen u London, možda bi jednostavno mogla skočiti i do Pariza?

Obožavatelji popularne serije dosjetili su se savršenog rješenja za odsutstvo Samanthe Jones u novim nastavcima serije “Seks i grad”, “I tek tako...”.

Budući da Kim Cattrall nije željela ponoviti svoju ulogu u novim epizodama, fanovi su se zapitali bi li ipak pristala na drugačiju vrstu suradnje.

Darren Star, koji je autor originalnog "Seksa i grada", također je odbio snimati nove nastavke, baš kao i Kim. Star je umjesto toga nastavio raditi na Netflixovom hitu "Emily u Parizu". Obožavatelji se sad nadaju da bi mogao “regrutirati” Kim Cattrall za ulogu u trećoj sezoni.

Do ove ideje došla je TV kritičarka za Vulture, Jen Chaney. Smatra da bi Samantha Jones bila savršen dodatak radnji, a možda i konkurencija Emily Cooper.

 

“Trenutna teorija: Samantha se, objašnjeno je na početku serije "I tek tako" navodno preselila u London i zbog toga se ne pojavljuje u novim nastavcima. I onda se pojavi kao veliko iznenađenje u crossover epizodi "Emily u Parizu". Apsolutno bih gledala kako Samantha pokušava tolerirati Emily.”

I drugi su bili oduševljeni idejom pa su tako na Twitteru napisali:

„Bilo bi jako kaotično i zabavno kad bi Darren Star Kim Cattrall dao ulogu Emilyne šefice (koja radi iz Londona) i koja se zove Samantha u novoj sezoni.“

 

 

Možda vas zanima Čak 20 posto gledatelja je nastavcima Seksa i grada dalo čistu jedinicu. Je li zbilja toliko loša? Rubrika Life&style Life&style

„Ako se Kim Cattrall ne želi vratiti u Seks i grad, možemo li je dodati u Emily u Parizu?... Zar to nije isti svijet? #NedostajemiSamantha

 

Opravdavanje Samanthinog odsutstva objašnjenjeno je time da živi u Londonu. Ona i Carrie posvađale su se kad je Carrie odlučila da više ne treba Samanthu kao svoj PR.

Samantha se u "I tek tako" pojavljuje kratko, u petoj epizodi i to preko poruke koju joj Carrie pošalje, ali razgovor ne traje dugo. Nakon što joj Carrie pošalje poruku da joj nedostaje, Samantha ne odgovori.

Budući da ništa ne upućuje na to da će se Samantha vratiti u New York, zašto onda ne bi sad izabrala Pariz?

Možda vas zanima Jedva čekaš nove nastavke popularne serije Emily u Parizu? Stigao je trailer za drugu sezonu Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0