Stars

Ova djeca poznatih i slavnih mađusobno su se zaljubila i sada su u ljubavnoj vezi?

  • Logično je kako se slavne osobe međusobno druže, a neki od njih su i veliki prijatelji
  • U najmanjem slučaju, kreću se u istim krugovima pa se tako i njihova djeca upoznaju, a neki završe i u vezama
  • Ovih šest aktualnih ljubavnih parova čine djeca popularnih, slavnih i bogatih!

Brojne poznate i slavne osobe sada već imaju odraslu djecu od kojih su neki i sami razvili karijere i tako postali poznata imena, međutim većinu njih javnost ipak zna najviše radi svojih roditelja. I ti klinci poznatih i slavnih roditelja se, naravno, međusobno druže, a neki od njih postali su i parovi ili se već i oženili i time spojili dvije bogate i slavne obitelji u jednu. 

Jedan od takvih power parova su i najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, i kći američkog milijardera, biznismena Nelsona Peltza, Nicola Peltz. Brooklyn i Nicola hodali su manje od godinu dana kada su u srpnju 2020. objavili da su zaručeni, a u travnju ove godine vjenčali su se na 76 milijuna funti vrijednom imanju njenih roditelja na Floridi. Ovakvo vjenčanje je, naravno, moralo završiti na naslovnici Voguea.

Kći Charlieja Sheena tvrdi da je živjela u nasilnom kućanstvu i sretna je što je "pobjegla" svom tati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Osim njih, tu su i neki drugi parovi između djece poznatih.

Ryder Robinson i Iris Apatow

Na Valentinovo ove godine, sin Kate Hudson, Ryder Robinson, obznanio je svoju vezu s Iris Apatow, najmlađom kćeri redatelja Judda Apatowa i glumice Leslie Mann. U intervjuu s Drew Barrymore, 19-godišnja Iris je komentirala njihovu vezu rekavši kako "ide jako dobro" te kako su zajedno već neko vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Scot (@irisapatow)

Lily Collins i Charlie McDowell

Lily Collins sigurno ti je poznata kao Emily iz Netflixove serije Emily u Parizu, no možda nisi znala da je ova mlada glumica zapravo kćer popularnog pjevača Phila Collinsa. Lilly je od rujna prošle godine u braku s Charliejem McDowellom, sinom glumačkog paea Mary Steenburgen i Malcolma McDowella. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Par se upoznao na snimanju McDowellovog filma Gilded Rage u 2019., a Lily je, kako kaže, je odmah osjetila iskru. "Bila je to jedna od onih situacija u kojima sam čim sam ga upoznala znala da želim jednog dana biti njegova žena. Dakle, bilo je samo pitanje kada, zapravo". Par je odmah počeo hodati, a oženili su se samo godinu dana kasnije.

Hvala 'Emily u Parizu': Tri trenda iz popularne serije koja donose francuski štih u našu garderobu

Frances Bean Cobain i Riley Hawk

Kći Kurta Cobaina i Courtney Love, Frances Bean Cobain, na samom početku ove godine je na Instagramu potvrdila svoju vezu s Rileyem Hawkom, sinom profesionalnog skateboardera Tonyja Hawka. Otkriće je uslijedilo nakon duže pauze od društvenih mreža.

"Uzela sam godinu dana pauze od objavljivanja na Instagramu što je bilo iznimno dobro za moje mentalno, emocionalno i duhovno zdravlje, napisala je 1. siječnja. "2021. dovela me u sadašnji trenutak više nego što sam ikada bila, na čemu sam duboko zahvalna. Htjela sam podijeliti nekoliko trenutaka koji su snimljeni / stvoreni prošle godine i koji su mi donijeli veliku količinu radosti."

Mark Ronson i Grace Gummer

Kći Meryl Streep, Grace Gummer i glazbeni producent Mark Ronson, koji je posinak gitarista Foreignera Micka Jonesa, vjenčali su se u rujnu prošle godine nakon što su svoju ljubavnu vezu održavali relativno potiho.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ronson (@iammarkronson)

Kada se prvi put pročulo da par izlazi 2020. godine, izvor je za The Sun rekao da je Mark uspio pridobiti Meryl Streep i njezina supruga Dona Gummera. "Činilo se da im se sviđa, što je dobar znak. Bilo bi zastrašujuće za bilo kojeg tipa pokušati šarmirati Meryl Streep", rekao je.

Možda vas zanima Jesi li znala? Ovim slavim parovima su prijatelji smjestili prvi spoj Rubrika Stars Stars

Jasmin Lawrence i Eric Murphy

Martin Lawrence i Eddie Murphy su komičari i prijatelji, pa je onda logično da su se i njihova djeca, Eric Murphy i Jasmin Lawrence družili. Između njih je ipak nešto više od samog prijateljstva i prošle godine su i službeno postali par. Od tada na društvenim mrežama često dijele simpatične zajedničke fotografije i viddee. U lipnju prošle godine, Eric Murphy je na svom Instagramu podijelio sliku s Jasminom Lawrenceom, napisavši: "Zaljubljen do ušiju u TEBE".

Slatko!

Photo: Instagram @lilyjcollins

Komentari 0