Stars

Jesi li znala? Ovim slavim parovima su prijatelji smjestili prvi spoj

  • Sigurno se i tvoji prijatelji nerijetko igraju Kupida i uporno te žele spojiti s nekime, a ti im s vremena na vrijeme i popustiš jer vjeruješ da te neće spojiti s nekim jezivim likom
  • Upravo su na taj način mnoge poznate osobe pronašle i svoju srodnu dušu
  • Za neke od tih parova već sigurno znaš, a neki bi te mogli iznenaditi

Justin Timberlake i Jessica Biel, Princ Harry i Meghan Markle, Emily Blunt i John Krasinski samo su neki od slavnih parova koje su prijatelji međusobno upoznali ili ih poslali na blind date. Nekima je to bila ljubav na prvi pogled, a drugima je ipak trebalo malo vremena da se rodi ljubav. No, to samo dokazuje kako prijateljima ipak treba dati šansu. 

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

Justin Timberlake i Jessica Biel

Justin i Jessica su imali zajedničkog prijatelja koji ih je "sastavio" davne 2007. godine dok su još bili pod dojmovima prekida (Biel s Chrisom Evansom i Timberlake s Cameron Diaz). S obzirom da nisu tražili ništa ozbiljno, Justin je izjavio da je taj sastanak bio daleko od hollywoodskog te da u njemu nije bilo ničeg magičnog. No, ljubav se ipak rodila s vremenom, a sve ostalo je povijest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Princ Harry i Meghan Markle

Njima je "smjestila" zajednička prijateljica koju Harry zna još od djetinjstva. Radilo se o spoju na slijepo, a Meghan do tada nije znala ništa o princu s kojim danas očekuje i dijete. Princu je Meghan bila jako zgodna, a Meghan je zanimalo jedino je li Harry simpatičan. Vrlo se brzo iz tog nevinog sastanka rodila jedna od najpopularnijih ljubavi današnjice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Emily Blunt i John Krasinski

Glumce je upoznala ni manje ni više nego Anne Hathaway, Emilyina kolegica iz filma "Vrag nosi Pradu". Za Krasinskog je to bila ljubav na prvi pogled i to upravo u trenutku kada uopće nije tražio ozbiljnu vezu već se isključivo htio posvetiti svojoj karijeri. Pao je na Emilyin šarm već prvi prvom rukovanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Krasinski (@johnkrasinski) on

Salma Hayek i François-Henri Pinault

Ovaj su par zajednički prijatelji spojili još davne 2006. godine. S obzirom da je tvrd orah, glumicu su prijatelji poslali na lokaciju gdje su izmisli da je trebao biti neki event. Kad je stigla na odredište, tamo ju je ni više ni manje dočekala samo jedna jedina osoba - François-Henri. Glumica je bila izrazito bijesna kad je shvatila što su napravili, no na kraju im je samo mogla zahvaliti na proživljenom stresu jer je upoznala čovjeka svog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Joea i Sofiju je upoznao Sofijin kolega iz 'Moderne obitelji', Tyler Ferguson, na jednom tulumu. Joe je odmah bacio oko na zgodnu glumicu te tražio njezin broj mobitela. Kemija je bila očigledna te se ubrzo pretvorila u sretan brak koji traje od 2015. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Cindy Crawford i Rande Gerber

Cindyin modni agent, Michael Gruber, je zaslužan za pronalazak njezinog supruga, Rande Gerbera. Naime, kada se Michael ženio, predložio je Cindy da povede Gerbera kao pratioca na vjenčanje. Kako im ne bi bilo previše neugodno na sam dan vjenčanja, njih su se dvoje odlučili sastati noć prije. Brzo su kliknuli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Joe Jonas i Sophie Turner

Lik Sanse Stark koju igra u 'Igri prijestolja' možda nema sreće u ljubavi, ali zato Sophie Turner itekako ima. Sophie se svojevremeno zainteresirala za Joea Jonasa dok je njezina prijateljica Hailee Steinfield surađivala s Jonasom na pjesmi "Rock Bottom". Hailee mu je prenijela Sophijine pozitivne dojmove i "kumovala" odnosu koji se kasnije pretvorio i u zaruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

 

Photo: Instagram/@justintimberlake @sofiavergara

Komentari 0