Life&style

Hrvatsko patuljasto božićno drvce je hit, evo gdje ga možeš naručiti

  • Mini jelke idealno su rješenje pomoću kojeg možeš unijeti duh blagdana u sve manje radne i životne prostore
  • Pronašle smo izvrstan maleni bor u tegli koji uz samo nekoliko klikova može biti pred tvojim vratima
  • Za sve one koji nisu skloni brizi oko biljaka iz aktualne ponude donosimo i tri umjetne inačice mini bora

Koliko se samo puta dogodilo da po završetku blagdana na ulici ugledamo izbačene božićne jelke. Doista tužna scena. Naravno, njoj možemo doskočiti tako da odaberemo umjetnu jelku, no ako Božić ipak ne možeš zamisliti bez mirisa borovine, onda su prava opcija za tebe drvce u tegli.

Među njima posebno se ističu takozvani mini borovi koji se odlikuju praktičnošću te su zbog svojih malih dimenzija prikladni za različite životne prostore.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Novi trend božićnog drvca idealan je manje prostore i tako praktičan Rubrika Life&style Life&style

Na ideju o mini boru došli su supružnici Anja i Matija Đurinek, a po narudžbi njihova 'MINI BORA' na tvoja vrata stiže posebna vrsta smreke koja visinu od dva metra doseže tek za 20 godina.

Njegova cijena je 79 kuna, a pripadajuća teglica može sadržavati i personaliziranu poruku. Bor doseže visinu od 55 centimetara, a s više od 2.000 iglica garantirano je da će u tvoj dom unijeti toliko željeni mirisi Božića. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima IKEA ima super božićna rješenja za sve one s malim stanovima u koje ne stanu jelke Rubrika Life&style Life&style

Nadalje, jednostavno se održava te ga je svakih nekoliko dana potrebno zaliti s malo vode, a nakon blagdana može se presaditi u veću teglu ili vrt. Uz pravilnu njegu s godinama će izrasti u veliku jelku uz koju će tvoja obitelj vezati niz lijepih sjećanja.

Ako si se zaljubila u malu verziju bora, no strahuješ kako nisi vična brizi oko bilja, donosimo ti i tri nežive opcije izvedene od umjetnih materijala. Osim za uređenje doma, male jelke idealne su i za unošenje nenametljivog blagdanskog duha u radne prostorije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Emmezeta (17 cm, 39,90 kuna, Ikea ( 6 cm, 12 kuna), Jysk ( 55 cm, 45 kuna)

Možda vas zanima JYSK je objavio blagdanski asortiman, naglasak je na tradicionalnoj božićnoj čaroliji, a neke ukrase rado želimo Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0