Life&style

Ako si fan serije 'Prijatelji', pronašli smo tvoje savršene kuglice za bor

  • Pomalo smo počeli gledati ukrase s kojima ćemo uskoro ukrasti svoje domove
  • Oduševile su nas kuglice za bor koje su idealne za sve ljubitelje serije 'Prijatelji'
  • Svaka od njih ima napisan poznati citat koji pamtimo iz serije

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije pogledala barem jednu epizodu serije 'Prijatelji'. Popularna šestorka svojim dogodovštinama i druženjima zabavljala nas je deset godina, od 1994. pa do 2004. godine, a i dan danas gledamo reprize s istim oduševljenjem kao i svaki put do sada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends) on

Upravo nas iz tog razloga razveseljavaju stvari koje imaju veze s mnogima najdražom serijom. Izašla je tako make up kolekcija kojoj je inspiracija bila serija, Primark vrlo često ima odjeću i dodatke s njihovim likovima, a i ostali high street brendovi sve češće u ponudu stavljaju odjeću sa scenama iz serije, knjige, društvene igre... 

Možda vas zanima Predobro! Make up kolekcija inspirirana obožavanom serijom ''Prijatelji'' Rubrika Beauty Beauty

Bliže se blagdani, a samim time i kupovina ukrasa za dom pa smo tako uočili i kuglice za bor koje bi svi fanovi slavne serije bez razmišljanja nazvali najboljima na svijetu. Riječ je o bijelim kuglicama čija se unutrašnjost presijava, a na svakoj je napisana neka od nezaboravnih provala junaka i to u grafici kakvu smo viđali na najavnoj špici. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prodaju se na internetskoj trgovini Etsy, a cijena svake je 13,80 dolara, odnosno oko 89 kuna. U ponudi je čak 16 različitih kuglica, a zaista bi se teško bilo odlučiti za samo jednu. Joeyjev ulet ''How you doin'?'', ''Unagi'' kao Rossov opis stanja svjesnosti u epizodi kad Rachel i Phoebe upišu tečaj samoobrane ili ''Here come the meat sweats'' koju pamtimo kao Joeyjevu rečenicu u epizodi za Dan zahvalnosti u kojoj je gostujuću ulogu imao i Brad Pitt samo su neke od provala koje ovih blagdana mogu ukrašavati tvoju jelku. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Ne bismo ga prepoznali: Vidi kako danas izgleda mali Ben, Rossov sin iz 'Prijatelja' Rubrika Stars Stars
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0