Stars

"Svaka čast, kraljice!" Danijela Dvornik sponatnim potezom oduševila pratitelje

  • Danijela Dvornik za sada ne pomišlja o povratku u Zagreb, već uživa u mirnom otočkom životu
  • Na nagovor majke Žarke odlučila se je iskoristiti lijepo vrijeme u studenome i okupati se u moru
  • Ovaj potez oduševio je brojne njezine obožavatelje koji su poželjeli da mogu biti na njihovom mjestu

Premda smo već duboko zakoračili u jesen, Danijela Dvornik još uvijek boravi u svojoj morskoj oazi u Sutivana na otoku Braču. U više navrata je svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala kako uživa u mirnom otočkom životu. U svojoj posljednjoj objavi, 53-godišnjakinja je priznala kako se na majčin nagovor odlučila i neplanski okupati.

"Došla mi je majka u posjet i potjerala me u more, a jučer sam spavala u debeloj flanelskoj pidžami, toliko mi je bilo zima, a evo danas ulazim u more", otkrila je u videu koji je postavila na svoj Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Možda vas zanima Zbilja, koliko ove žene imaju godina? Otkrile su čemu duguju svoj svježinu Rubrika Stars Stars

Danijelina odluka da sunčan dan u studenome provede na plaži izazvala je niz reakcija njezinih pratiteljica, koje su ovaj neplanirani potez oduševljeno pozdravile. "Ma ljepote te. Sunce, more, mama ... Još sve u studenome ... Ne bih vjerovala, da nisam vidjela", "Kraljice! Uživajte i za nas koji ne možemo u more! Žive i zdrave bile!", "Ma to su gušti, svaka čast kraljice", "Službeno sam ljubomorna", "Kraljice ste obje", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović nosi uistinu fantastične čizme kao stvorene za jesen. Pronašle smo slične Rubrika Moda Moda

Niz pohvala dobila je i Danijelina majka Žarka koja se u moru spremno okupala bez oklijevanja. "Svaka čast - doživjet će gospođa mama bar 100 godina, a i Vi lijepo idete njenim stopama. Učite i dalje od mudre majke", poručila je Danijeli jedna pratiteljica, dok je druga dodala: "Koja mama kraljica, samo je kopiraj i bit ćeš kao ona".

Photo: Instagam

Komentari 0