Life&style

Džin tonik joga najnoviji je hit. I mi bismo rado isprobali...

Džin tonik definitivno je najtrendi piće 2018. godine. A vjerojatno i iduće! Već smo vidjeli džin tonik adventski kalendar, masku za lice, balzam za usne, ali najnoviji trend - gin tonic jogu još nismo isprobale...

Već odavno se zna koje je najomiljenije piće ove godine - džin tonik! I već se počeo pojavljivati u svim oblicima. Tržište su preplavile čokoladice, balzami, kreme, parfemi, sladoledi... A miss7 novinarka Nika nedavno je bila i na džin tonik pedikuri u centru Zagreba. Džin je doslovno na svakom koraku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. Gin Tonic (@gintonicologist) on

Odnedavno postoji čak idžin tonik joga! Riječ je o trendu koji dolazi, naravno, iz Amerike i sastoji se od klasične joge uz koju se, za dodatno opuštanje, pijucka džin tonik. I, ako si mislila da se radi o još jednom ludom viralnom hitu, moramo te razuvjeriti. Diljem svijeta već postoje ozbiljni fitness studiji koji se bave ovom vrstom vježbe. 

Na videu možeš pogledati kako izgleda trening. Pa, izgleda nam - kao trening iz snova. Malo istezanja i malo ''hidratacije''. Nema sumnje da će za ovom vrstom treninga poludjeti svi koje je teško motivirati na vježbanje. Mi smo se u ovih nekoliko minuta već automotivirale! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fruit Market Hull (@fruitmarkethull) on

Kada će (i hoće li uopće) ovaj trend doći i do nas? Ne znamo, ali toplo se nadamo da će stići što prije. U najmanju ruku, ovaj članak možete shvatiti kao prijedlog za uspješan biznis. Mi dolazimo prve, jasno! 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0