Life&style

Bila sam na džin tonik pedikuri i evo kako mi je bilo

U moru inovativnih tretmana, meni kao ljubiteljici džin tonika, je zapela za oko pedikura s mojim omiljenim pićem. Ako i ti voliš sve što ima veze s džin tonikom, ovo je idealan tretman za tebe

Kad sam prije nekog vremena na društvenim mrežama, točnije Instagramu vidjela da postoji pedikura s džin tonikom, znala sam da je to nešto što moram isprobati. I našla sam gdje to mogu učiniti. Ne, ne moram otputovati u London, Irsku ili tako negdje gdje postoji džin kultura. Pronašla sam je u Zagrebu, u Che Che salonu, a ovaj zasad jedini u Hrvatskoj tretman osmislila je Ana Bošnjak, inače profesorica strukovnih predmeta na Zdravstvenom učilištu. 

Presladak beauty salon u kojem se čim uđeš osjećaš kao doma nalazi se na trećem katu Hotela Dubrovnik u samom središtu grada. Odmah na ulazu me dočekala Ana i ponudila mi vodu s mentom, limunom i limetom (bez džina) koja je bila savršena uvertira u tretman koji sam s nestrpljenjem čekala.



 

Sjela sam u fotelju i tretman je mogao početi. Na početku mi je Ana stopala poprskala i osvježila s ginger tonikom, odnosno đumbir tonikom i pustila da se upije dok ona pripremi vodu za pedikuru. Voda je stigla u starinskom lavoru koji podsjeća na djetinjstvo i bakinu kuću, a u toploj vodi plivali su listići mente te kriške limete i limuna. A onda je došao i džin. I to u obliku šumeće kuglice koju radi jedna magistra farmacije od džina i mente. Kuglice uvijek moraju biti svježe pripremljene kako ne bi ishlapile. Džin kuglica se ubaci u vodu gdje se počne rastapati.  | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ovaj tretman je treći koji je Ana osmislila, kao njezin touch po kojem će se pedikura dugo pamtiti. A kako su trenutno svi ludi za ovim pićem, ovakva pedikura je sasvim smisleni potez. Iako velik dio klijenta čine gosti hotela u kojem se salon nalazi, na tretmane se može naručiti tko god želi. U ovom je slučaju džin kao alkohol dobar dezinficijens, govori mi Ana, limun i limeta će, pogotovo sad nakon ljeta, posvijetliti malo nokte i dezinficirati ih, a menta djeluje umirujuće na naša stopala. 
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Proizvodi s kojima su mi stopala bila tretirana su brenda Jessica koji su na bazi đumbira, tako da je cijela priča zaokružena. Nakon namakanja stopala u toploj vodi, nastavio se klasičan tretman uređivanja noktiju i stopala nakon kojeg je slijedio i piling stopala.


Možda vas zanima Imamo balzam za usne s okusom džin tonika! Rubrika Beauty Beauty

Na kraju - finalno ukrašavanje noktiju. U salonu postoji veliki izbor lakova, a ja sam se odlučila za zdravi i prirodni Zoya lak. Nisam nikad do sad čula za tu marku, odlučila sam probati. I moram priznati da me oduševio lak i boja. Iako sam ljubiteljica tamnijih nijansi lakova, ovaj put sam izašla iz te svoje sigurne zone i izabrala sam ružičasti. Nakon dva sloja, preko njega je išao i top coat brenda Jessica. Kao što sam i počela tako sam i završila tretman svim organskim preparatima.
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Prije pedikure, za vrijeme pedikure i nakon pedikure
Cijena pedikure s lakiranjem je 210 kuna. Moj zaključak nakon tretmana mogu reći da sam prezadovoljna tretmanom i njegom, kao i samim ambijentom. Moje preporuke su da ako si možete ili želite priuštiti ovakav, slobodno mogu reći kraljevski, tretman Beauty Che Che je pravo mjesto. 
Moj zaključak nakon tretmana mogu reći da sam prezadovoljna tretmanom i njegom, kao i samim ambijentom. Moje preporuke su da ako si možete ili želite priuštiti ovakav, slobodno mogu reći kraljevski, tretman Beauty Che Che je pravo mjesto. 

 

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0