Beauty

Imamo balzam za usne s okusom džin tonika!

I to hrvatski! Proizvodi se kod nas i ostvarenje je naših davnih želja - da okus džin tonika koji smo popile možemo uvijek imati na usnama

Da, da dobro si pročitala. Tvoje želje postale su stvarnost. Napravljen je Prirodni balzam za usne s okusom gin& tonica. I to je hrvatski proizvod! Ljekarna Coner odlučila nam je osvježiti ljetne dane (kako prigodno! Jedva smo dočekale da se vrati ljeto, sezona kad nam ledeni džin tonik najbolje klizi niz grlo!) s ovim proizvodom koji ima potencijala postati hit. Kao i sve što posljednjih godina u sebi sadrži riječi džin ili džin tonik. Sjećaš se: džin kava, kuhani džin, spa sa džinom...


Možda vas zanima Predstavljamo: ovo je prva hrvatska BB krema Rubrika Beauty Beauty
 

Prirodni balzam za usne gin&tonic je ručno izrađeni hranjivi balzam koji se sastoji od 100% prirodnih sastojaka. Proizvod ne sadrži parabene, umjetna bojila i arome, mineralna ulja niti silikone. Sve sastavnice ovog balzama (pčelinji vosak, kakao i karite maslac, ulje jojobe, eterična ulja borovice i limuna, CO2 ekstrakt nevena, CO2 ekstrakt ružmarina) su pažljivo izabrane i provjerene.
Balzam se dugo zadržava na usnama pa ti tako pruža njegu, a ujedno daje i osvježavajući okus. Pa možeš imati osjećaj da na nekoj terasi ispijaš džin tonik dok u stvarnosti obavljaš svakodnevne stvari.
Budući da sadrži visoki udio visokokvalitetnog karite i kakao maslaca čije je talište 35-40 °C, postoji mogućnost da će biti mekaniji za vrijeme toplih ljetnih mjeseci te se preporuča držati na hladnijem mjestu.

 

 

A post shared by Moja ljekarna Coner (@mojaljekarna) on


Do ideje da naprave balzam baš s okusom džin tonika došlo je kroz suradnju dviju magistra. Jedna je osmislila jedinstvenu prirodnu formulu balzama. A za miris balzama zaslužna je druga magistra iz tima, inače velika ljubiteljica džin tonika - na čemu su joj jako zahvalni kolege iz ljekarne, ali i mi koji smo isto obožavatelji tog osvježavajućeg pića. 
 

Možda vas zanima Anti-aGin, džin koji smanjuje bore Rubrika Life&style Life&style

Naime, za nježnim, rukom rađenim balzamom vlada veliki interes, a nevažno nije ni to što je cjenovno izuzetno prihvatljiv -  košta samo 15 kuna! Balzam je moguće kupiti u njihovim ljekarnama, a oni kojima to nije spretno mogu to učiniti preko webshopa.

Photo: Instagram

Komentari 0