Life&style

Anti-aGin, džin koji smanjuje bore

Oh, džinu se doista pripisuju svakakva čudesna svojstva (i u sva vjerujemo svim srcem!), a sad je napravljen i džin koji skida bore. Svi naši snovi su ostvareni...

Jedina stvar primamljivija od hladnog džin-tonika (ili kuhanog džina u ovo zimsko vrijeme) je vijest da postoji novi brand džina koji obećava da briše bore! Pitamo se svi, gdje li se do sada skrivao? Mada, vjerujemo da su nam pomogli i svi oni koje smo do sada popile!

Sam brend džina iskoristio je igru riječima i nazvao se Anti-aGin, a njegov čudotvorni sastojak je jestivi protein kolagen. Kolagen nam je poznat kao fenomenalna tvar koju plastični kirurzi ubrizgavaju pod kožu kako bi izgladili bore.

Možda vas zanima Dokazano: ljudi koji piju džin su više seksi Rubrika Life&style Life&style  | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Anti-agin napravila je britanska ugostiteljska grupa Warner Leisure Hotels i rasprodala prve pošiljke u vrlo kratkom roku. S obzirom na to da je vrijeme darivanja, eto dobrog prijedloga za poklon.

Možda vas zanima Ovoga Božića bor uredite kuglicama s cugom! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0