- Restoran Vodnjanka već desetljećima njeguje i čuva tradiciju istarske kuhinje
- To se odražava i u njihovim desertima, među kojima je i fina čokoladna torta s maslinovim uljem
- Torta je rađena bez brašna i s maslinovim uljem iz vlastitih maslinika restorana Vodnjanka
Nakon raznovrsnih ljetnih voćnih torti, s jeseni nam više odgovaraju jednostavnije, no ništa manje sočne slastice koje ne mogu proći nezapaženo. Jedna od takvih je i čokoladna torta restorana Vodnjanka.
Kreirana prema zamisli vlasnice i chefice restorana Vodnjanka, Svjetlane Celije, čokoladna torta rađena je s domaćim maslinovim ulje iz vlastite proizvodnje, budući da restoran Vodnjanka ima i OPG sa 600 maslina.
"Torta se radi isključivo od maslinovog ulja i čokolade, bez brašna, što je jedna od posebnih karakteristika ove torte", rekli su nam iz restorana Vodnjanka. Uz maslinovo ulje i čokoladu, u tortu idu i jaja, a na površini torte posipana je čokoladna terra, izrađena od posebnog recepta, koja daje čokoladnu hrskavost torti na samom vrhu.
Cijena šnite čokoladne torte u restoranu je 35 kuna, a uz nju, može se isprobati i bumbarska torta od mendula, odnosno torta od badema, koja je najprepoznatljiviji i najpriznatiji desert restorana Vodnjanka.
U ugodnom ambijentu restorana mogu se isprobati i razna druga fina jela tradicionalne istarske kuhinje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
manfred
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.