Life&style

Barbara Kolar nasmijala pratitelje pokazavši kako izgleda blagdanska moda 2019. i 2020. godine

  • Voditeljica Barbara Kolar na vlastitom je primjeru pokazala kako se modni svijet promijenio u samo godinu dana
  • Nekoć elegantnu blagdansku kombinaciju ove je godine zamijenila opuštenim izdanjem u koje je uključena i neizostavna maska na lice
  • Barbara je pratiteljima priznala kako nema prigodni božićni pulover, a našalila se i kako ove godine troši samo pola svoje šminke

Pandemija je uvelike transformirala našu svakodnevicu, a promjene su vidljive u svim segmentima života. Voditeljica Barbara Kolar odlučila je negativnu situaciju popratiti dozom humora pa je na svom Instagramu na vlastitom primjeru pokazala kakve su se to promjene zadesile modni svijet.

Možda vas zanima Ovo su bili najtraženiji modni komadi 2020. godine. Jesi li ih nabavila? Rubrika Moda Moda

"Blagdanska moda 2019 vs. 2020! Hvala Bogu da je barem Rudolf tu", napisala je voditeljica u opisu dviju priloženih fotografija. Na prvoj je možemo vidjeti u elegantnom izdanju s raskošnim nakitom i kaputom sa životinjskom uzorkom, dok druga fotografija prikazuje 50-godišnjakinju u opuštenom casual izdanju s neizostavnim dodatkom - zaštitnom maskom za lice.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Barbara 2019. i 2020. godine

"Super se središ, a onda sve to prekriješ. Šteta!", prokomentirao je jedan pratitelj. No, Barbara u tome nije vidjela problem, već sjajnu metodu uštede pa je tako u šali odgovorila da sada troši samo pola šminke.

Nadalje, pratitelji su voditeljici priznali kako sjajno izgleda bez obzira na modne trendove. "Svaka nosi svoje vrijeme, a obje predivne. Mojim očima gledane", "Meni 2020 verzija izgleda puno ugodnije i primjerenije. A i Rudi je tu", "Divna si", samo su neki od komplimenata koji su se mogli pročitati uz ovu objavu.

Možda vas zanima Jelena Rozga ne izlazi iz ovih čizama - nosi ih u gotovo svakom zimskom looku Rubrika Moda Moda

Barbara je pak pratiteljima priznala kako masku s motivom soba Rudija nosi jer nema prigodni božićni pulover. Ako si i ti poput nje te još uvijek nisi nabavila svoj primjerak, znaj da nije kasno! Upravo ovdje možeš pronaći sjajne primjerke (ružnih) božićnih pulovera koje smo izdvojili za tebe.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?
 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0