- Odnedavno je Zagreb bogatiji za još jedno brunch mjesto sa šarolikom i ukusnom ponudom jela, ali i pića
- Svakog se dana od 9 do 15 sati ovdje može uživati u jednoj od brojnih popularnih brunch opcija poput bruschetta, salata, kajgane i dmiljenog lososa ili pak banana, limun ili mak breada i kroasana
- Ovaj moderno uređeni bar je već osvojio brojne gurmane, zavirili smo u njihovu ponudu
U srcu zagrebačke Šalate, na adresi Bijenička cesta 14, Balance brunch bar otvorio je svoja vrata ovoga ljeta, a ovaj je šarmantno i moderno uređen prostor u kratkom vremenu osvojio srca mnogih gurmana svojom ponudom specialty kave, matche, pekarskih proizvoda za koje je teško reći je li im bolji izgled ili okus te brojnih popularnih brunch opcija.
Jela kao što su na primjer Gljive Bruschetta pripremljene od jaja, špeka, salate, klica, jablanovača i sourdougha s kremom od gljiva, Avokado Bruschetta od avokada, mariniranih rajčica, salate, klica i sourdougha, ili pak kajgane, raznih opcija dimljenog lososa, salata, granole ili french toasta samo su dio bogate (slane) ponude, a jednako su primaljive i brojne slatke opcije poput banana, limun ili mak breada, mrkva kruha ili kroasana.
Osim ponude jela savršenih za vrijeme između doručka i ručka, zanimljiva je i njihova šarolika ponuda pića pa se tako uz već spomenutu specialty kavu i matchu ovdje može uživati i u brojnim čajevima, domaćoj limunadi, sirupu od bazge, kombuchi i ledenom čaju, svježe cijeđenim sokovima poput Morning Suna od naranče, jabuke i limete, Red Puncha od cikle, jabuke i đumbira te Pineapple Dawna od ananasa, mrkve i đumbira, nekom od Bura crafta piva ili pak pjenušavim i rose vinima.
Radno vrijeme Balance Brunch bara radnim je danima od 7 do 20 te subotom i nedjeljom od 7 do 15 sati, a brunch se služi od 9 do 15 sati. Jedino što preporučamo je da posjeta bude jednom kada smo gotovi s poslovnim obvezama ili još bolje kada ih uopće nemamo jer je ovo jedno od onih mjesta s kojih najradije ne bismo tako brzo otišli.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.