Life&style

Anti-partner za svaki horoskopski znak (možda ste već u vezi?)

Određeni horoskopski znakovi izuzetno si dobro odgovaraju i sjajan su par. Međutim, za svaki horoskopski znak postoji „anti-znak“ koji mu nikako ne odgovara

Za svaku osobu postoje tri određena horoskopska znaka koja mu jednostavno ne odgovaraju. Možda si već pronašla muškarca svog života, a ako je tvoj dragi baš jedan od navedenih „anti-partnera“ sa ove liste, znaš o čemu pričamo. Među vama stalno frcaju iskre i u mnogo stvari imate različito mišljenje. Čini se da niste na istoj emocionalnoj razini i ne možete duže vrijeme živjeti u sreći i slozi? Za utjehu, nikad vam neće biti dosadno. Pogledaj s koja tri znaka nikako ne možeš „kliknuti“ - ili nisi trebala kliknuti… 

Možda vas zanima Muškarci ne mogu odoljeti ženama rođenima u ova tri horoskopska znaka Rubrika Life&style Life&style

1. Ovan 

Rak: osobe rođene u znaku Raka orijentirane su na obitelj, dok se Ovan više koncentrira na osobne potrebe. Kad ta dva znaka započnu vezu, oduzmu si slobodan prostor i ne mogu više pratiti vlastite interese. 

Djevica: Djevica je anti-partner za Ovna. Rijetko dijele mišljenje, a veza se uglavnom sastoji od kompromisa. Oba znaka jednostavno ne žele raditi na zajedničkoj vezi. 

Škorpion: i Ovan i Škorpion žele kontrolu u vezi te često dolazi do svađe. Veza ova dva znaka osuđena je na propast zbog tvrdoglavosti oba znaka. 

via GIPHY

2. Bik

Lav: Lavovi i Bikovi se možda u početku jako privlače, ali na duže staze će promijeniti mišljenje – zapravo, neće ni o čemu jednako misliti. 

Strijelac: Strijelci će naljutiti, odnosno često povrijediti Bika svojim riječima. Kod njih nema ravnoteže te Bik neće biti sretan sa Strijelcem. 

Vodenjak: u početku se veza sa Škorpionom i Bikom čini idealnom, ali nakon nekog vremena Vodenjak počne tražiti više i više… Bik ga ne može ograničiti, pa veza uglavnom brezo pukne. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi fatalno se privlače – a toliko su različiti Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Blizanci

Djevica: Djevica je vrlo kritična prema Blizancima. Zbog nedostatka povjerenja njihova će veza ubrzo biti poljuljana, jer će Blizanci osjećati da ih partner ne shvaća ozbiljno. 

Škorpion: Škorpioni su često nepromišljeni i kažu nešto pogrešno. On mora ženu rođenu u znaku Blizanaca često moliti za ispriku , a to stalno kvari raspoloženje. 

Jarac: Blizanci su vrlo pričljivi, dok je Jarac tih i miran. Ne može se opustiti te otvoreno razgovarati, što jako smeta vezi. 

via GIPHY

4. Rak 

Strijelac: Rak traži emocionalnu stabilnost, a Strijelac voli svoju slobodu. Ova dva znaka nikada neće biti potpuno sretni zajedno. 

Ovan: Ovan nema problema s iskazivanjem svojih želja i osjećaja. Za senzibilnog Raka to je problem. 

Vodenjak: Vodenjaci često ne shvaćaju osjećaje i vezu kao nešto ozbiljno. Rak to ne shvaća – jer su mu osjećaji u vezi jako važni. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi najčešće su međusobno nevjerni Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Lav 

Bik: I Lav i Bik su tvrdoglavi. Drže se svog mišljenja i nerado ga mijenjaju – što često vrlo brzo vodi do prekida veze. 

Jarac: Jarac i Lav su konkurenti i stalno se bore za prestiž. Osjetljive Jarce Lavovi često povrijede. 

Ribe: Ribe teško drže korak s Lavovima te se osjećaju inferiorno. Naime, Lav uvijek želi imati glavnu riječ u vezi – koja potom brzo pukne. 

via GIPHY

6. Djevica 

Ribe: znakovi Ribe i Djevica su dvije kompletne suprotnosti koje nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. Djevica treba imati sve posloženo, a Ribe su intuitivne te tako i rješavaju stvari u životu – što na duže staze nikako ne može funkcionirati. 

Blizanci: Blizanci su slobodne duše i vole prirodu te izlaske, a to vrlo brzo iznervira Djevice. Ta dva znaka nisu na istoj valnoj duljini i nemaju iste interese. 

Strijelac: Strijelci imaju uvijek sve pod kontrolom i unaprijed razmišljaju o svakom koraku. Djevice paze na svaki detalj i žele isplanirati svaku sitnicu. Kad su ta dva znaka zajedno, često dolazi do žučnih rasprava i svađe. 

via GIPHY

7. Vaga 

Blizanci: veza zvjezdanih znakova Blizanaca i Vage nikada neće postati duboka i čvrsta. Oboje površno međusobno komuniciraju te im nedostaju važni razgovori. 

Rak: kod Rakova emocije igraju veliku ulogu – jer su vrlo senzibilni. Zbog toga se Vaga ne osjeća dobro, jer je više realne i logičke prirode te se ne može složiti s osjećajnim Rakom. 

Ribe: na prvi pogled Vaga i Ribe su idealan par, ali često naginju burnim reakcijama i ne mogu se prilagoditi osjećajima drugoga. 

Možda vas zanima Počinje njihova vladavina: Evo zašto trebaš cijeniti škorpione u svom životu Rubrika Life&style Life&style

8. Škorpion 

Vodenjak: Vodenjak je zračni znak i više razmišlja glavom, a manje srcem. S druge strane, Škorpion treba dubinu u vezi – koju mu Vodenjak ne može pružiti. 

Blizanci: Blizanci su spontani, a Škorpioni su potpuno suprotni. To vodi do nemogućnosti stvaranja povjerenja te nezdrave i nesretne veze. 

Lav: Lavovi i Škorpioni na prvi su pogled snažan i lojalan tim, ali Lav je vrlo snažan i nameće svoje mišljenje – što na duže vrijeme može frustrirati Škorpiona. Osim toga, Lav ne može ispuniti snažnu želju Škorpiona za sigurnošću. 

 | Autor:

9. Strijelac

Bik: Bik je emotivan i voli spontane razgovore i slatko bockanje, dok to kod Strijelca izaziva ljutnju i brzi prekid komunikacije. 

Djevica: Djevica želi biti zavedena, a Strijelac ne može dobro pokazati svoje osjećaje. Zbog toga često dolazi do napetosti i nesklada. 

Škorpion: Škorpioni su rado tajanstveni i misteriozni, što Strijelci ne shvaćaju. 

Možda vas zanima Ove horoskopske kombinacije imaju najbolje izglede za sretan brak Rubrika Love&Sex Love&Sex

10. Jarac 

Vaga: zapravo Vaga i Jarac imaju puno zajedničkoga i dobre šanse da započnu vezu. Vagi je jako bitna stabilna veza puna ljubavi i nježnosti. S druge strane, Jarac je jako orijentiran na karijeru. Te razlike često dovedu vezu do pucanja. 

Blizanci: Blizanci su spontane prirode, pa ih Jarci – koji vole organiziranost i rutinu – na duže vrijeme jednostavno ne podnose.

Rak: ova oba horoskopska znaka mogla bi neko vrijeme biti u dobroj vezi, aliJjarci su skloni postaviti vlastite ciljeve kao prioritet te ih nametati Rakovima. A Rakovi se koncentriraju na potrebe obitelji i prijatelja. 

11. Vodenjak 

Bik: Vodenjak i Bik su vrlo tvrdoglavi te se često svađaju. Jako im je teško pronaći kompromis te zbog toga ne mogu produbiti vezu. 

Škorpion: Vodenjak voli i cijeni slobodu, dok Škorpion rado i vrlo ozbiljno uroni u emocionalne sanjarske dubine. Potom prestravi Vodenjaka pa se brzo međusobno udalje. 

Strijelac: premda Strijelci vole svoju slobodu poput Vodenjaka, upravo zbog toga dolazi do stalnih konflikata u vezi. Naime, često se smatraju konkurencijom, a ne partnerima. 

via GIPHY

12. Ribe 

Ovan: Ribe su osjetljiv i osjećajan horoskopski znak, a Ovnovi su često grubi i sirovi. To vodi do svađa – nakon kojih su uglavnom Ribe povrijeđene. 

Djevica: Djevice žive iz dana u dan. A Ribama treba emotivna podrška partnera kako bi mogle postići svoje ciljeve. Oba znaka razmišljaju u potpuno različitim smjerovima. 

Blizanci: oni vole svoju slobodu i ne mogu razumjeti emocionalne potrebe Riba. Za Ribe je veza s Blizancima pravo iskušenje – koje ne završava uvijek dobro. 

Photo: None

Komentari 0