Love&Sex

Ovi horoskopski znakovi fatalno se privlače – a toliko su različiti

Neki horoskopski znakovi totalno su različiti po karakternim osobinama – a opet se na neki čudnovat način neodoljivo privlače

OK, znamo da je za vezu potrebno dosta truda, malo kemije, odricanja, leptirića u trbuhu – i dojma da ste oboje rođeni „pod istom zvijezdom“. Međutim, osim što su po horoskopu puno svjetlosnih godina daleko i imaju različite karaktere – ovi znakovi se nekako ipak magično privlače. 

Lav i vodenjak 

Lav voli imati sve pod kontrolom. Uživa u pažnji i voli kad mu se dive. Kod vodenjaka je totalno obrnuta situacija. Opušten, miran i kreativan vodenjak ne mora i ne želi biti u centru pažnje. U vezi vodenjak može pomoći lavu da se opusti. A vodenjak se može veseliti darežljivosti i velikodušnosti lava. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Strijelac i blizanci 

Oba ova znaka imaju – ovisno kakve su volje – totalno različite osobnosti. Ali, čak i kad u istom trenutku ne osjećaju jednako, razumiju raspoloženje drugoga te se prilagode. Ovo međusobno razumijevanje stvara snažnu privlačnu silu između ta dva znaka. Čak i kad iskrene strijelce iz takta izbaci (ponekad) podmuklo ponašanje blizanca. 

Bik i škorpion 

Oba znaka su vrlo osjećajna bića. To osobito potpiruje njihovu seksualnu privlačnost. Oba znaka vole uspjeh, ali dok je bik ambiciozan te direktno i nezadrživo juri ka cilju, škorpion strpljivo čeka i pouzda se na svoju intuiciju. U vezi se to može savršeno posložiti – i onda su zajedno jači! 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Photo: Thinkstock

Komentari 0