Life&style 20. listopada 2018.

Muškarci ne mogu odoljeti ženama rođenima u ova tri horoskopska znaka

Instagram @haileybieber.

Zvjezdani znak u kojemu smo rođene može nam otkriti puno toga o našoj osobnosti, karakteristikama, pa i o ljubavnom životu…

Ponekad zvijezde nisu baš fer: naime, postoje horoskopski znakovi kojima muškarci jednostavno ne mogu odoljeti. Ova tri znaka smatraju pripadnici muškoga roda vrlo privlačnima i to ne jedino zbog njihova izgleda…

Blizanci 

Ovom horoskopskom znaku je ljepota suđena do duboke starosti. Povrh toga, blizanci su uvijek top odjeveni te općenito imaju besprijekoran stil. Stoga ne čudi puno da su muškarci bespomoćni pred čarima žena rođenima u znaku blizanaca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TheNewGirl @instylemagazine

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on

Bik 

Žene rođene u znaku bika su vrlo ženstvene i svoju privlačnost vole naglasiti nakitom ili lijepom odjećom. Ali, usprkos tome ostaju čvrsto s obje noge na zemlji te utjelovljuju tradicionalne i domaće vrijednosti. Ta mješavina čini žene rođene u znaku bika neodoljivima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot or not? 🔥😍 Follow @arianagr5ande

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohansn) on

Škorpion 

Žene rođene u znaku škorpiona čarobne su zbog svoje divlje i strastvene prirode. Zrače nekim neobičnim sjajem te uvijek djeluju pomalo tajanstveno. Svejedno što se događa, žene rođene u znaku škorpiona jednostavno se ne (pre)daju. Koji muškarac im može reći ne? 

Komentari 0