Love&Sex

Ovi horoskopski parovi najčešće su međusobno nevjerni

Nisi potpuno sigurna je li ti partner vjeran? Zvijezde to točno znaju – jer ove kombinacije horoskopskih znakova najčešće varaju

Općenito je u kombinaciji ovih zvjezdanih parova puno napetosti – ali i velika sklonost ka švrljanju i prevari. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak bi trebala imati u primisli ove kombinacije…

1. Ovan i bik 

Ovan i bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni ovan nije ni približno vjeran kao bik. Ljubav će stalno biti na kušnji – jer je ovan sklon prevari. 

2. Blizanci i vaga 

Osobe rođene u znaku blizanaca i vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a vaga voli prevrtljivu prirodu blizanaca. Međutim, blizanci se brzo počnu osjećati sputano te nisu vjerni koliko su to osobe rođene u znaku vage. Vrlo brzo u njihovoj vezi dođe do napetosti – i prevara. 

3. Rak i jarac 

Rak uživa u udvaranju jarca, dok se jarac zaljubi preko ušiju u osjećajnost raka. Premda to u početku zvuči kao idealna veza, raku brzo počne biti dosadno. Zbog toga rak brzo traži aferu. 
 | Autor:

4. Lav i strijelac 

Vatreni znakovi lav i strijelac su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, lav treba stalnu pažnju koju mu strijelac ne može pružiti. Zato strijelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvaćaju ozbiljno. 

5. Škorpion i ribe 

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško varati. Pošto oba znaka nisu baš vjerna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi. 

6. Vodenjak i djevica 

Vodenjaka odmah privlači nevino zračenje djevice. Ali, vrlo brzo ima potrebu švrljati. Osim toga, djevica se ne može nositi sa spontanošću vodenjaka, pa često dolazi do svađe. 

Photo: None

Komentari 0