Life&style

Ako si rođena u jednom od ovih 5 horoskopskih znakova, napravit ćeš sve za svoju najbolju prijateljicu

  • Najbolje prijateljica je jedna, jedina i jedinstvena 
  • Naravno da nije tu „titulu“ zaradila bez razloga
  • Ako si rođena u jednom od ovih 5 znakova, sve ćeš napraviti za svoju BFF

Pravi prijatelji, oni koji sve naprave za tebe i uvijek su na tvojoj strani, pravo su blago. Ako si pronašla takvu prijateljicu, onda je nikako nemoj izgubiti. Žene rođene u ovih 5 znakova su apsolutno vjerne prijateljice i sve će napraviti za svoju BFF.  

Djevica 

Djevica je jednostavno uvijek tu za svoje prijatelje, brine se o njima te ih redovito pita kako su. Ako imaš djevicu za BFF na svojoj strani, možeš doista biti sretna, jer će sve napraviti za tebe. Svejedno koliko je kompliciran problem, ovaj horoskopski znak će ti pomoći pronaći rješenje. 

Rak 

I rak spada među znakove koje si želiš za najbolje prijatelje. Naime, njemu su veze i prijateljstva nevjerojatno važni. Ima vrlo senzibilnu i nevjerojatno lojalnu osobnost. Radi marljivo na prijateljstvima te će sve napraviti za najbolju prijateljicu. Ako je tebi dobro - i raku je dobro. Zato se rado brine za tebe… 

Jarac 

Premda se jarac na prvi pogled čini distanciran i orijentiran na svoju karijeru, njegova prijateljstva su mu jako važna. Premda ponekad nema dovoljno vremena za njih koliko bi želio, uvijek je uz prijatelje kad im je to potrebno. Ovaj horoskopski znak je nevjerojatno pouzdan, a to vrijedi i za njegova prijateljstva. 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion 

Škorpionu je teško vjerovati drugima, ali mu je jako važno biti lojalan svojim pravim prijateljima. Svom okruženju želi dati do znanja da se mogu pouzdati u njega – i to u bilo koje vrijeme. Zbog toga će sve napraviti za svoje uže prijatelje! 

Bik 

Bik drži do svoje riječi i održi ono što je obećao. Tko ima BFF u ovom horoskopskom znaku, pronašao je prijateljicu za cijeli život. Naime, bik je ekstremno lojalan i povjerljiv. Mrzi kad ga drugi ljudi razočaraju te se zbog toga brine o svojim prijateljima. 

Možda vas zanima 2 horoskopska znaka koja će totalno razmaziti klince i 2 koja znaju reći "ne" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ma horoskopu ne vjeruj nikada:)