Life&style

11 stvari koje moraš znati o osobama rođenima u znaku jarca

Voljeti jarca će zahtijevati malo više truda s tvoje strane – ali, to je vrijedno truda, jer dobit ćeš predanog, strastvenog prijatelja i partnera.

Osobe rođene u znaku jarca su u ambiciozne, odlučne, praktične, korisne, vjerne i snalažljive. Kao potencijalna partnerica jednog jarca, ovdje su neke važne stvari koje moraš imati na umu ako ti jarac uđe u život.

1. Oni su doista prijatelji

Prije nego što će postati tvoj ljubavnik, bit će ti prijatelji. Jarac daje puno sebe. Nikada neće tražiti ništa za uzvrat, ali će dati sve dok god to ne boli. Dobar i velikodušan pratilac je ono što ćeš dobiti ako ćeš voljeti jarca.

2. Čini se da su mlaki sve dok ih ne upoznaš 

S vremena na vrijeme mogu biti sramežljivi, konzervativni i dosadni, ali to je samo prije nego što dobiju dovoljno samopouzdanja da se otvore. Nakon što stekneš njihovo povjerenje, oni mogu biti zabavni, spontani i duhoviti.

3. Oni su odani onima kojima mogu vjerovati

Jarac očekuje da budeš njihova jedna i jedina ljubav. Nikad mu nemoj dati razloga da ti ne vjeruje i bit će ti odani partner. Nikad se nećeš morati brinuti da će zalutati, osim ako to prva ne napraviš. 

4. Oni to žele na svoj način

Imati ljubavnika koji ima sve pod kontrolom može zvučati vruće i seksi, ali ako ti želiš biti glavna, udarat ćete glavom u glavu, a jarac ima rogove. Ups! Mogu biti vrlo izbirljivi za sve - od svog domaćeg okoliša do načina na koji pereš posuđe.

5. Izdržljivi su ljubavnici 

Posebno paze na to kako izgleda njihovo ljubavno gnijezdo, ali ako si pozvana, imat ćeš ugodno iskustvo. Jarac je prilično tradicionalan u svojim romantičnim navikama, ali pokušat će sve da se osjećaš kao u američkoj sapunici kad si u njegovoj spavaćoj sobi. Inače, jarac nije pretjerano kreativan u krevetu, tako da ne očekuj ništa fancy. Ali, izdržljiv je i može te okupirati cijelu noć – tako da ćeš tražiti još.

Možda vas zanima Za ova 4 znaka će 2019. biti godina velikih promjena. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

6. Jarac može biti emocionalno osjetljiv

Oh, molimo te, budi oprezna sa srcem Jarca! Štoviše, taj znak može biti melankoličan. Ako ga možeš nasmijati, nagradit će te osmjehom od milijun dolara koji će rastopiti tvoje srce.

7. Razmišljaju o tvom potencijalu partnerice 

Čak i ako nisi mislila vašu vezu podići na sljedeću razinu, budi uvjerena da jarac bilježi tvoj potencijal. Koji je tvoj dugoročni financijski potencijal? Kakva ćeš biti majka? Kako ćeš izgledati kad ćeš biti starija? 

Jarac je toliko praktičan da se obično usredotočuje na stvarne potrebe. Gledaju te poput investicije. Trebaju li kupiti malo nade da ćeš tijekom vremena povećati svoju vrijednost ili bi bilo bolje uložiti u drugu partnericu?

Možda vas zanima Poznaješ nekoga od njih? Ovi horoskopski znakovi uvijek nameću svoju volju Rubrika Life&style Life&style

8. Uživaju u procesu udvaranja

Praktičan buket i večera u skromnom restoranu idealna je za nepretencioznog jarca. Međutim, on očekuje da će tvoja pozornost trajati zauvijek na toj razini.

Oni će imati povrijeđene osjećaje ako zaboraviš njegov rođendan ili godišnjicu, stoga držite poklone u pripravnosti! Naravno, organizirani jarac možda je već ionako dodao svoje relevantne datume u tvoj kalendar, uz odgovarajuće podsjetnike.

9. Njihov mozak je njihova najveća erogena zona

Napali ih s puno razgovora o ozbiljnim temama koje stimuliraju njihove umove. Jarac voli pokazati veličinu svog mozga i budući da je praktičan, impresioniraj ga tako što ćeš napraviti isto. Intelekt je toliko seksi, zar ne?

10. Lako se preplaše

Kako bi osvojila ljubav jednog jarca, moraš se ograničiti na konvenciju i izbjeći šokove. Sve što je društveno neprihvatljivo je izvan njegove zone udobnosti. 

Možda vas zanima 3 horoskopska znaka će se zaljubiti ove zime... Rubrika Love&Sex Love&Sex

11. Strpljiva zavodnica zadobit će ljubav jarca

Jarac će dati svoju ljubav upornoj ljubavnici. Pokušaj se udvarati što je duže moguće kako bi bio angažiran. Dokazivanje prednosti jako mu je važno.  

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doris12

    Upravo sam platio 6562 € koji rade na mom laptopu ovog mjeseca. A ako mislite da je cool, moj razvedeni prijatelj ima dvije male djece i napravio više od € 8k u prvom mjesecu. Izgleda da je tako dobro zaraditi ... prikaži još!