Life&style

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jesi li među njima?

  • Ima li nešto ljepše i senzualnije od strastvenog poljupca?
  • Jesu li ti se ikada zatresle noge i sva si se naježila kad te netko poljubio? 
  • Ako jesu, velika je vjerojatnost da je taj fatalni muškarac bio rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka 

Ljubljenje je nešto nevjerojatno lijepo te ističe romantičnu povezanost dvoje ljudi. Međutim, neki to rade bolje od drugih. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka ljube najstrastvenije. 

Ovan 

Ovan se jednostavno voli ljubiti. Zato su njegovi poljupci puni strasti i zadovoljstva. Osim toga, on ne ljubi „tek tako“, nego od ljubljenja radi pravu umjetnost. Nježno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom – nikad se ne zna što se može od njega očekivati. Stalno nanovo iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom ovan zavede, teško se odvoji od njegovih usana. 

via GIPHY

Rak 

Rakovi također spadaju osobe koje najstrastvenije ljube. Voli osobito romantične i senzualne poljupce. Usne su mu meke i nježne. A pri ljubljenju se ne koncentrira isključivo na usne partnera. Naime, rak će obasuti cijelo tijelo partnera poljupcima. Tko bi tome odolio? 

Možda vas zanima Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju! Rubrika Life&style Life&style

Ribe 

Ribe su vrlo zaigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce ribe ekstremno strastvenima. Vole „razmaziti“ partnera usnama te tako pojačavati napetost. Pošto nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera te žele da neizmjerno uživa u poljupcima jezikom. 

via GIPHY

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je šansa da ćeš se jednom obogatiti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0