Life&style

Tjedni horoskop: Dobre vijesti za vodenjake, ovnove i bikove, dva znaka se moraju pripaziti

  • Postoje glasovi u astrologiji koji su težak studeni najavljivali još mjesecima prije 
  • Dobra je vijest: ništa nije za stalno, sve se kreće! 
  • Pogledaj što zvijezde nose tvom horoskopskom znaku ovaj tjedan

Ovako i onako će svaki dan opet zasjati sunce, premda je to možda u ovim trenucima teško vjerovati. Gore glavu! Pokušaj se fokusirati na pozitivne stvari, čak i ako cijeli dan sjediš na sofi i razmišljaš što ćeš sljedeće raditi. Sve je dopušteno ako će se pobrinuti za to da se bolje osjećaš – naravno, ako nekome to ne čini nažao! 

Škorpion 

Vjerojatno će na tvoju proslavu rođendana doći tvoji najbliži prijatelji, premda se ne preporučuju veća okupljanja. Možeš napraviti i virtualni tulum putem „Zoom-a“ – pozovi sve dobre duše i doći će! Nabavi si veliku tortu i naoružaj se lijepim sjećanjima na stvari u koje si odavno zaboravila vjerovati. Vidjet ćeš koliko si zapravo čarobno biće i bit ćeš zadovoljna sobom – a to je najvažnije. 

via GIPHY

Strijelac 

Oh, dragi strijelče, cijeli svijet jedva čeka da konačno zasja Sunce iz tvog horoskopskog znaka te konačno proširi svjetlo nade koje nam toliko treba. Nemaš pojma koliko. Još nekoliko dana ćeš se zamarati nekim tmurnim temama, a onda će ti sve krenuti nabolje! Izdrži, uskoro će biti sve OK. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je šansa da ćeš se jednom obogatiti Rubrika Life&style Life&style

Jarac 

Koji je ono najbolji put da se okonča stagnacija? I ne, ne moraš odmah naručiti sve što ti predlaže Instagram. Zvijezde ti preporučuju da si razmaziš sva čula. Premda ćeš ovih dana biti vrlo poslovno aktivna i nadasve uspješna, nemoj se previše opuštati. Ostani u uspješnom ritmu: pleši, pjevaj, smij se, budi gola kod kuće… znaš već što te veseli i diže. P.S. Netko te već duže vremena romantično promatra. Razmisli tko bi to mogao biti. 

Vodenjak 

Ovih dana će ti se napokon razjasniti mnoge stvari. Dva velika kozmička igrača, Saturn i Jupiter, polako se i sigurno kreću u tvoj horoskopski znak. To su definitivno grandiozno dobre vijesti! Zapravo već sada možeš otvoriti bocu omiljenog pića i nazdraviti. Iskreno rečeno: odmah dvaput! Za sjajnu budućnost! Za sve nas! Živjeli, dragi  vodenjaci! 

via GIPHY

Ribe 

Je li ti pun Mjesec od prošlog tjedna još u kostima? Ah, opet si zaboravila? Bilo je to nešto povezano s Noći vještica i vani je nekako bilo svijetlije nego inače… Nema veze, trenutačno i tako sve nekako brže prolazi nego inače i vrijeme je poput žvakaće gume. Sada je jedino rješenje da si napraviš život lijepim i ugodnim koliko god je to moguće. Čak i ako to znači jesti kolače, dvaput dnevno se tuširati i već sada pogledati sve božićne filmove. Tko ono piše pravila? Ti! 

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Ovan 

OK, vrijeme je za akciju! Za ovnove je svemir pripremio toliko puno dobrih vijesti! Mars, tvoj vodeći planet, je zadnjih mjeseci bio retrogradan u tvom horoskopskom znaku, a od 14. se napokon opet kreće prema naprijed te će se pobrinuti za novi polet! Sav nakupljeni bijes i nemoć koje si osjećala proteklih tjedana mogu sada odmah ispariti i konačno ćeš – najprije dječjim koracima – krenuti prema naprijed! Izvrsno! To su doista sjajne vijesti. 

Bik 

Venera je trenutačno u znaku vage i to je dobro tako. Naime, još ti lakše pada prikupiti snagu kako bi uživala u lijepim stvarima (da, ima ih još puno) u životu. Vjerojatno ćeš dobiti volju spraviti svoje omiljene menije, razmaziti i počastiti svoje najbliže te misliti na sve kojima ovih dana nije baš toliko dobro kao tebi. Karma ti to neće zaboraviti i triput toliko bogato će te nagraditi. Dobar tek i puno hvala! 

via GIPHY

Blizanci 

Merkur, tvoja nebeska zvijezda vodilja, prolazi još jednom znakom škorpiona. I to u srijedu. To je dobro, ali istovremeno može biti i pravi izazov: i to osobito ako trebaš raspraviti još neke stvari koje spadaju u „tabu“ rubriku. Zajedno sa Suncem pojačava se energija škorpiona i to ne zato da bi nas ljutila, nego da iznese istinu na vidjelo. Dakle, samo hrabro: reci sve što imaš! 

Rak 

Nebo će ti ovih dana biti jako naklonjeno i otvorit će ti brojne prilike na poslovnom, ali i ljubavnom planu. Na poslu ćeš naučiti da i ti ponekad smiješ prihvatiti tuđu pomoć. Svjesno dopusti da ti osoba koja se nudi pomogne. Kao prvo, nećeš više sve morati sama, a kao drugo: pogledaj kako te ta osoba gleda. Možda se u pogledu krije žudnja… 

Lav 

Za lavove će ovaj tjedan biti „laganini tjedan“. Nemoj se previše umarati, a za vikend si definitivno trebaš priuštiti kućni spa! Isključi mobitel i telefon, zaboravi na emailove i online sastanke i priušti si mir i guštanje! Razmisli je li možda vrijeme za novu frizuru, neki mali makeover…

via GIPHY

Djevica 

Djevice će ovaj tjedan posjetiti Mjesec. Naime, Mjesec u znaku djevice vlada kompletnim probavnim aparatom pa bi bilo dobro da sljedećih dana pripaziš na prehranu te ne riskiraš bolove u trbuhu – to nikome sada ne treba! Dakle, dobro pazi na sebe i svoje zdravlje, a osobito u ponedjeljak, utorak i srijedu. 

Vaga 

Ah, što bismo mi bez tebe, draga vago. Tvoje umjetnosti vraćanja Sunca, stavljanja stvari uvijek u pravu perspektivu te općenito. Brineš se za harmoniju i izjednačenost i to kao ni jedan drugi znak. Zahvaljujemo ti na tvom vrijednom poslu, ali te molimo da si priuštiš stanku – koju si i više nego zavrijedila. Najbolje vrijeme je od četvrtka nadalje, kad će mjesec biti gost u tvom znaku.   

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0