Life&style

Očekuje ih dobro razdoblje: Ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji studeni!

  • Premda su dani sve više sivi, za neke znakove nije baš sve tako sivo
  • Ova tri horoskopska znaka očekuje jako lijep mjesec studeni 
  • Otkrit ćemo ti čemu se sve smiješ veseliti 

Studeni započinje s Merkurom koji će još nekoliko dana biti retrogradan. To djeluje na horoskopske znakove, ali neće omesti ova tri znaka da prožive izvrstan mjesec studeni ove godine. Naime, lavove, vage i ribe očekuje čaroban mjesec. 

Mjesec će lavove učiniti seksepilnima 

Ako si rođena u znaku lava, možeš biti sigurna da će ti Mjesec dati sasvim posebno zračenje. U prva tri tjedna mjeseca studenog očekuju te sjajne ljubavne prilike – jer su Mars i Venera na tvojoj strani. Očekuju te i izvrsne vijesti na poslu: sada ćeš zgrabiti svoju priliku te se nećeš dati skrenuti s puta. 

via GIPHY

Vage su predivno staložene 

Ne treba previše čuditi da su vage staložene. Međutim, u studenom će ti jednostavno sve ići od ruke te nema te stvari koja će moći poremetiti tvoj mir. I u ljubavi i na poslu točno znaš u kakvoj situaciji se očekuje kakva reakcija od tebe. Osobito dobar dan za ljubav je 12. studeni. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je šansa da ćeš se jednom obogatiti Rubrika Life&style Life&style

Ribe će iskusiti magičan mladi Mjesec 

Za ribe bi noć mladog Mjeseca sa 14. na 15. studeni mogla biti posebna. Zvijezde su ti naklonjene i sada je dobro vrijeme za pripremu gnijezda za novu ljubav – koja te očekuje najkasnije 2021. godine. Na poslu ćeš uspjeti izgraditi most između prošlosti i sadašnjosti te ćeš postići sjajne uspjehe. 

via GIPHY

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek žele biti u pravu i stalno pametuju drugima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Getty Images

Komentari 0