Life&style 30. listopada 2021.

Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to

Instagram/Getty.
  • Svakom horoskopskom znaku odgovara jedan drugi znak bez kojeg bi život bio upola lijep
  • To su „zvjezdani parovi“ koji su jednostavno poput prsta i nokta  
  • Svejedno je li riječ o obitelji, prijateljstvu ili poslu – ovi horoskopski znakovi se savršeno nadopunjuju  

Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji si horoskopski znakovi odgovaraju u ljubavi (i u krevetu). Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru, po osobinama… Otkrit ćemo ti tvoj par! 

Ovan 

Ovan treba djevicu u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana te brižna – a osobito drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog ovna s obje noge na zemlji. 

Bik 

Bez vodenjaka se bik neće dobro snalaziti. Naime, vodenjak je pun energije, temperamentan je te je općenito fascinantno biće. To oduševljava bika koji se veseli i zna uživati u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor. 

Zvijezda izlazi na crveni tepih Možda vas zanima... Ovi horoskopski znakovi rođeni su za crveni tepih - slava i bogatstvo njihova su stvar Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Blizanci si ne mogu zamisliti život bez bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog blizanca. 

Rak 

Ako postoji znak bez kojeg rak ne može, onda je to škorpion. On je hrabar, odlučan i neustrašiv. Osim toga je strastven i vjeran. Upravo to što treba osjećajnom i suzdržanom raku. 

Lav 

Kako bi mu život bio ispunjen, lav treba vodenjaka u svom okruženju. Svejedno je li u krugu prijatelja ili obitelji. Glavno da lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma te energije vodenjaka. To imponira samopouzdanim i spontanim lavovima. 

Ovi horoskopski znakovi jako su loši u flertovanju, s njima zna biti poprilično neugodno

Djevica 

Strijelac je – sa svojim humorom, opuštenošću te dalekovidnošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj djevici savršena nadopuna. 

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage trebaju ribu u svom životu, jer ona je suosjećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osjećajnim vagama koje teže za ravnotežom. 

Škorpion 

Škorpionu je jako teško bez vage. Ona je osjećajna, diplomatski nastrojena te ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpion je pak često vrlo instinktivan, strog i izazovan – pa tako ova znaka čine u prijateljstvu, na poslu te u obitelji savršen duet. 

Otrkrivamo najljenije i najradišnije horoskopske znakove Možda vas zanima... Top lista horoskopskih znakova: Poredak od najvećih lijenčina do neumornih radilica, na kojem si ti mjestu? Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

Strijelcu u životu treba lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savjestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovjernog strijelca dobra suprotnost. 

Jarac 

Život jarca ljepši je ako ga može provesti s blizancem. Naime, blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponira savjesnom, često suzdržanom i pomalo tromom jarcu. 

Vodenjak 

Vodenjak treba raka u svom životu. Rak je osjećajan, ima smisla za humor te je vrlo maštovit. Također je vrlo brižan tip. To nadopunjava vodenjaka, jer ponekad zna biti vrlo impulzivan i napadan, te čak i živčan i ekscentričan. 

Ribe 

Za ribe je život bez jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentriran i vrlo pouzdan. Osim toga je vjerno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosjetljivom jarcu.  

Možda vas zanima... Imaš li kojeg Ovna u svom životu, bolje da što prije shvatiš ovih 10 stvari o njima Rubrika Life&style Life&style

 

Komentari 0