Life&style

5 odvratnih stvari koje će žene bez problema podijeliti sa svojom najboljom frendicom

  • Dragi muškarci, ako ste mislili da mi žene razgovaramo samo o šminkanju, svom ljubavnom životu ili šopingu, to je više nego promašeno! 
  • Naime, s najboljim prijateljicama razgovaramo i o najodvratnijim stvarima koje nisu za pokazivanje
  • Otkrit ćemo vam o čemu je to riječ: na primjer, evo 5 popularnih tema

Razotkrit ćemo se i pričati vam o odvratnim stvarima o kojima razgovaramo s našim najboljim prijateljicama uz dobru bocu vina. Zašto je tvoja 'najzločestija' prijateljica zapravo tvoja najbolja prijateljica?

Možda vas zanima Ovih 6 rečenica pomoći će ti da otkriješ imaš li doista prave prijatelje Rubrika Life&style Life&style

1. Prištevi, bore, čudni osip, čirevi...

„Uh, imam tako veliki, ružan prišt točno na bradi i jednostavno ga ne mogu nikako istisnuti“ - to je samo jedna od mnogih rečenica koje kažemo frendici o prištevima. Što se tiče iritacija kože, možemo reći da je koža stvarno čudesan organ. Svakakva se tu čuda događaju i stvaraju, a mi sve dijelimo s prijateljicama i analiziramo. Jednostavno zato što je zabavno i nemamo nikakve međusobne inhibicije.

2. Puštanje vjetrova

Naravno, tko to ne radi. Mi žene također pričamo o svojim, hm, isparavanjima. Tko ne zna za smrdljive vjetrove ili naduti trbuh nakon previše povrća? Doista dijelimo sve i savjetujemo se s frendicom, na primjer, kada je riječ o tome što napravi ako je u krevetu s tipom i odjednom mora pustiti vjetar. To je tako...

via GIPHY

3. Velika nužda

I kad smo već kod puštanja vjetrova - da, mi također razmjenjujemo prilično detaljne informacije o našoj velikoj nuždi. Bila to učestalost, veličina, konzistencija ili zatvor - mi vrlo dobro znamo sve detalje o crijevima naše BFF. Čudne i neugodne stvari koje svaka žena radi ljeti, ali mnoge to ne žele priznati

4. Iscjedak

Bilo da je riječ o menstruaciji, intermenstrualnom krvarenju ili bilo kojem drugom iscjetku koji se može naći u gaćama, o svemu razgovaramo s našom BFF i analiziramo točno što izlazi iz nas. U krajnjoj liniji, također želimo znati što se događa s tijelom drugoga.

via GIPHY

5. Seks

S našom najboljom prijateljicom razgovaramo o svom seksualnom životu do najsitnijih detalja. Ne radi se samo o maženju ili romantičnim satima u dvoje. Ne. Doista razgovaramo o svemu, o njegovim dlakama na tijelu, o tome kako je građen, kakve zvukove ispušta, kakvog je okusa ili kamo svugdje ide s jezikom. Popis je dugačak. A zbog činjenice da s našom BFF možemo tako otvoreno razgovarati o svemu, jednostavno je volimo!

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.
 

Photo: Shutterstock

Komentari 0