Life&style

5 idealnih ruževa za zimu uz koje nećeš proći nezamijećeno

  • Dolaskom zime prelazimo na tamnije nijanse kad je u pitanju odjeća, ali i make up
  • Svake sezone iznova tražimo novi ruž koji će nas osvojiti i postati nam broj 1
  • Kako bi ti olakšali potragu, donosimo ti top 5 ruževa koji možda pronađu mjesto na tvojoj polici

Ovih nam se dana zima na veliko prikrala na vrata, a na nama je samo da objeručke prihvatimo sva njena raspoloženja te ih uvrstimo ih u svoju svakodnevicu. Vjerujemo kako se većina nas veseli promjeni u zagasitije boje, ali i nekim novim trendovima koje nam donosi nova sezona. Stoga smo ti pripremili prijedlog top 5 ruževa koje ćete obožavati ove ove zime.

Možda vas zanima 7 lukavih trikova sa šminkom koji odmah čine da izgledaš mlađe Rubrika Beauty Beauty

1. Nude-titude

Ovaj prijedlog je za sve one koje igraju na sigurno i najbolje se osjećaju u bež nijansama i svima nam dobro poznatim mat usnama koje volimo već zadnjih nekoliko godina, a upravo to daje Nyx Soft mat lip cream u nijansi Cape town čija je cijena 43 kune. Za dašak devedesetih na usnama, koristite koju nijansu tamniju olovku (Nyx Nude Truffle) kojom ćete ocrtati rub usana i potom lagano utapkati prstima, što će Vaše usne učiniti vizualno punijima.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

2. Tvoje usne, ali bolje

Dobro poznata "boja mesa" na usnama se nosi i ove godine i dobro stoji svim generacijama i tonovima kože, a naš odabir je Mac-ov Twig koji će vam dati dašak zrelosti, a s kojim ćete opet igrati na sigurno jer podsjeća na prirodnu boju usana i ukoliko ga ne popravite nekoliko sati i njegov trag će izgledati jednako dobro. Za večernji izlazak, samo mu dodajte tračak sjajila na sredinu usana kako biste postigle senzualniji dojam, a naš je prijedlog Fenty Gloss Bomb.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Možda vas zanima Kasniš, a kosa ti je užasna? Uz ovih 6 trikova brzo ćeš imati super frizuru Rubrika Beauty Beauty

3. Red flag

Za sve okorjele nositeljice crvenog ruža koje bez njega neće preživjeti ni ove jeseni, naš prijedlog je Chanelov Le Rouge Crayon De Couleur N*5 Rouge debela olovka koja će najpragmatičnijima među vama olakšati svakodnevicu jer se izuzetno lako nanosi, a boja je nosiva na svaku modnu kombinaciju. Njezina je cijena 276 kuna.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

4. Cimet i čaj

Mnoge od nas pri pomisli na zimu pomislimo na sve one divne boje koje nam ona donosi, a jednako ih volimo prebaciti u svoje beauty kombinacije pa vam tako svakako predlažemo da s vremena na vrijeme u svoju makeup rutinu ubacite tamniju nijansu kao što je Wet'n'wild Cinnamon spice, čiji nas i sam naziv ugrije i tjera na maštanje o toploj šalici čaja s cimetom, a cijena mu je 20 kuna.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Možda vas zanima Isplati se isprobati! 11 super učinkovitih trikova za što bujniju tanku kosu Rubrika Beauty Beauty

5. Metalik za najhrabrije

Metalni odsjaj će i u hladnijim sezonama držati visoko mjesto na ljestvici popularnosti u makeup svijetu, a ova će vas nijansa vratiti u svijet Winone Ryder, filma Mean Girls i ostalih ljubavi iz početka ovog tisućljeća. Nagomilane špangice na kosi i ovaj ruž pretvorit će te u pravu trendsetericu! Za to je idealan Urban Decay Conspiracy ruž čija je cijena 128 kuna. 

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

 

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0