Beauty

Kasniš, a kosa ti je užasna? Uz ovih 6 trikova brzo ćeš imati super frizuru

  • Nismo svi jutarnji tipovi i nemamo tu snagu ustati se ranije kako bismo složile frizuru
  • Imamo nekoliko cool savjeta kako da napraviš frizuru u kratkom vremenskom roku

Prespavala si alarm i nemaš vremena za sređivanje ili si jednostavno ustala na lijevu nogu i nemaš ideju? Bez obzira na razlog, mi te razumijemo i znamo da jutro može biti kaotično. Jedna stvar o kojoj ne moraš više brinuti je tvoja kosa jer imamo nekoliko prijedloga za tebe. Uz par trikova možeš svoju frizuru iz kreveta jednostavno transformirati u frizuru spremnu za izlazak iz stana i, vjeruj nam, potrebno ti je za to deset minuta i manje, samo isprobaj ove brzopotezne trikove koji pale! 

Prebaci razdjeljak na drugu stranu

Ova jednostavna promjena odmah će napraviti razliku tvom izgledu. Dat će drugi volumen kosi, a skoro pa ti nije potreban niti češalj da bi to napravila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Isprobaj napola dignutu frizuru

Jednostavan trik koji će sakriti masni korijen tvoje kose i zbog kojeg ćeš izgledati mladoliko. Također je idealan trik za one koji furaju bob frizure. Možeš je svezati u punđicu ili se poigrati s pletenjem pletenica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Handmade Bridal Accessories (@silversixpenceinhershoe) on

 Visoka zalizana punđa

Ili ti ga instant facelift. Otvorit će ti lice, a ako se još malo poigraš sa šminkom, nitko ti neće vjerovati da si se spremila u pet minuta. Dobre naušnice isto uvijek izvuku stvar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

 

Iskoristi traku za kosu ili cool maramu

Ništa ne odvraća pozornost od činjenice da nisi stigla oprati kosu tako dobro kao lijepe trake za kosu s raznim uzorcima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik) on

Pletenica i vrpca 

Spleti pletenicu i ubaci u nju vrpcu. Ovaj idealan spoj dat će ti dašak ženstvenosti, a vjeruj nam svakome će pobjeći pogled u tvom smjeru. Pletenica je idealna frizura čak i za dobar dan proveden u prirodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miriam's Vlecht Lessen (@miriamtogether) on

Bubble konjski rep

Ako ti uvijek fali ukosnica ili traka za kosu pokušaj s visokim konjskim repom koji je uvijek u modi. Umjesto da ga pustiš da slobodno visi, zakači ga svakih par centimetara s nekoliko gumica za kosu. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0