Moda

Ove zime kaputi se nose u bojama - pogotovo u ove 4 - a mi smo pronašli prelijepe modele u našim trgovinama

  • Iz godine u godinu sve je više modela kaputa koji nas oduševe
  • Jesen i zima su sive i tmurne pa nam treba osvježenje pa makar uz kaput u boji
  • Odlučili smo se za četiri boje koje mogu podići tvoje odjevne kombinacije

Kaput je onaj odjevni komad koji svake jeseni i zime zauzme glavnu ulogu i bez kojeg ne možeš zamisliti sezonu. Kako ga nosiš nekoliko mjeseci, bitno je da ti se stvarno sviđa i da ti paše uz odjevne kombinacije. Zato većina nas ima klasičan model u crnoj, smeđoj, sivoj ili tamnoplavoj boji. No, posljednjih sezona vrlo su popularni modeli u življim bojama pa smo odlučili izdvojiti nekoliko takvih modela s kojima možeš upotpuniti svoj jesenski ormar. 

Možda vas zanima Metalik, lakirane, zlatne, šljokičaste... Pronašli smo gležnjače i čizme koje će podignuti svaku tvoju kombinaciju Rubrika Moda Moda

Ružičasti

Ako si i ti jedna od onih koje gladaju svijet kroz ružičaste naočale, onda je ova boja kaputa idealna za tebe. Možda ćeš si na prvu u kaputu ove boje izgledati kao Barbie lutka, no daj mu šansu. Ovakav kaput može podići i najdosadniju modnu kombinaciju, a tebe lansirati među najbolje odjevene. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 499, 90 kn; Reserved 799, 90 kn; Stradivarius 499, 90; Mohito cijena na upit

Zeleni

Možda bi ovu boju prije odabrala za proljeće, no za vrijeme sivih dana shvatit ćeš da je ona bila pravi izbor. Odlično izgleda u kombinaciji sa sivom i smeđom te bijelom i crnom bojom. Vjerujemo kako ćeš dobiti i mnoštvo upita za ovaj kaput bez obzira za kou se nijansu odlučila. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved 599, 90kn; Orsay 599, 90 kn; Zara 599, 90 kn; Zara 799, 90kn

Možda vas zanima Znaš li koliko haljina možeš kupiti do 150 kuna i to u najdražim prodavaonicama? Rubrika Moda Moda

Plavi

U ponudi možemo pronaći razne nijanse ove boje, od kraljevski plave pa sve do baby plave. Iako djeluje hladno, ova boja izgleda elegantno, bilo da se kombinira uz svečanije komade ili neke ležernije, a nama se najviše sviđa u kombinaciji s bijelom i sivom bojom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mohito cijena na upit; H&M 446 kn; Mohito cijena na upit; Orsay 749, 90 kn

Možda vas zanima Izabrali smo čak 32 modela čizama i ne znamo koje su ljepše. Shopping može početi! Rubrika Moda Moda

Žuti i narančasti

U nedostatku sunca, ovim bojama možeš biti sama svoje sunce. Za ovu jarku boju neće se odlučiti svatko, no one odvažnije neće pogriješiti s ovim odabirom. Iako na prvu ne izgleda tako, zapravo ga je vrlo jednostavno kombinirati i uskladiti s drugim bojama, ali i nekim uzorcima.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango 599, 90 kn; H&M 446 kn; Reserved 499, 90 kn; Zara 699, 90 kn

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0