Moda

Izabrali smo čak 32 modela čizama i ne znamo koje su ljepše. Shopping može početi!

  • Jedan od komada bez kojih ne možemo zamisliti jesenski i zimski ormar bez sumnje su čizme
  • 4 modela čizama ove sezone posebno su se istaknula
  • Ključni modeli koje ćemo nositi: robusne bajkerske čizme na vezanje, seksi visoke kaubojke, visoke elegantne na petu i sofisticirane fine gležnjače s potpeticom na vezanje

Istovremeno klasične i moderne, elegantne i upečatljive, čizme od prave kože uvijek su dobar izbor s kojim ne možete pogriješiti. One će u trenu postati vaš omiljeni par čizama te sezone, a iz njih se nećete izuvati. Jesen i zima ove su godine, kad govorimo o obući, osobito o čizmama, bogatije no ikad, a police high street dućana preplavili su najrazličitiji modeli među kojima će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe. 

GLEŽNJAČE NA VISOKU PETU I VEZANJE

 | Autor: INSTAGRAM INSTAGRAM Instagram@streetrends

Između statement čizama metalik boja, bajker čizmica, ludih uzoraka, raskošnog brokata, baršuna i trendi modela iznad i oko  koljena, samozatajno su se smjestile klasične elegantne gležnjače na vezanje i petu srednje visine. Ove sezone one su najveće modno iznenađenje kada je riječ o obući.

Možda vas zanima Sako je najpoželjniji odjevni komad sezone! U trgovinama smo pronašli 33 divna modela Rubrika Moda Moda

Kada bacite pogled na njih izgledaju kao malo sofisticirano umjetnično djelo, a podsjećaju nas na žene iz kaubojskih filmova koje su ispod slojeva suknji i podsuknji nosile ove ljepotice. Tada naravno nisu bile tako elegantne, ali su služile svrsi. Danas, ako se i zimi želite osjećati fino i ženstveno, ovaj model gležnjači svakako je za vas. Za buntovnice su tu ipak malo robusniji modeli. 

 | Autor:

1. Zara 449,90 kn, 2. Mohito 399 kn, 3. Mango 599,90 kn, 4. Reserved 499,90 kn

 | Autor:

1. Mohito 399 kn, 2. Zara 699,90 kn, 3. H&M 259,90 kn, 4. Stradivarius 299,90 kn

VISOKE KAUBOJKE

 | Autor: INSTAGRAM INSTAGRAM Instagram@jelenamarinovic

Gotovo da nema cure u gradu, baš kao i na Instagramu koja nije prošetala kaubojke. Zaludile su cijeli modni svijet, baš kao i nas. Prvo smo tražile one laganije i niže kako bi nam pristajale na sve naše kasno ljetne i jesenske kombinacije. Sada je vrijeme za one višljih sara, toplije i robusnije. Uz pravi par visokih kaubojki cijelu zimu bit ćete stajliš, ali i toplih stopala (bubrezi i jajnici bit će zadovoljni).

Možda vas zanima Najfinije dolčevite nosimo od jutra do mraka. Pronašli smo 18 divnih modela i znamo kako ih kombinirati Rubrika Moda Moda

Kako je većina kaubojki ukrašeno specifičnim, pomalo kičastim vezom ili uzorkom, ako volite pročišćene modne kombinacije, neka vaš izbor bude all black outfit. Ako ipak volite eksperimentirati, ne libite se izabrati još malo rizičnih komada poput kožnatih hlača ili boho haljine. I ne zaboravite se ogrnuti finim kaputom (koji je ove sezone posebno in).

 | Autor:

1. Asos 1209 kn, 2. Stradivarius 699,90 kn, 3. Mango 1299,99 kn, 4. Bershka 599,90 kn

 | Autor:

1. Bershka 499,90 kn, 2. Zara 699,90 kn, 3. Zara 449,90, 4. Zara 1099,90 kn

BAJKERSKE ČIZME S VEZICAMA

 | Autor: INSTAGRAM INSTAGRAM Instagram@negin_mirsalehi

Jednostavne uvijek popularne gležnjače prošlih su sezona dobile različite ukrase poput metalnih zakovica. Ove sezone svim modelima dodane su i vezice. Stoga ako se želite osjećati kulerski, ali i vrlo jednostavno, neka ove sezone vaš it komad na nogama bude baš ovaj. Osim što ih možemo naći u crnoj boji, na veliku žalost ili radost (kako se uzme :)) dolaze i u bijeloj boji na koju se tek polako navikavamo.

Možda vas zanima Veste, puloveri, kardigani... Pletivo je ove jeseni neodoljivo, a mi smo pronašli najljepše u trgovinama Rubrika Moda Moda

Naravo, prisutne su i ostale neutralne i zimske boje poput bordo i smeđe. Par koji vam besprijekorno pristaje neće biti teško naći jer su ih prodavaonice pune. U kombinaciji s poslovnim klasicima, u spoju s trapericama za cool ležerno izdanje ili uz romantičnu zimsku haljinu za boho look, kožnate čizme na vezanje uvijek izgledaju odlično.

 | Autor:

1. Stradivarius 299,90 kn, 2. Stradivarius 299,90 kn, 3. Stradivarius 299,90 kn, 4. Bershka 299,90 kn

 | Autor:

1. Zara 599,90 kn, 2. H&M 259,90 kn, 3. Reserved 329,90 kn, 4. Pull&Bear 299,90 kn

VISOKE ČIZME NA PETU

 | Autor: INSTAGRAM INSTAGRAM Instagram@donna.bombonna

Nezaobilazni dio svakog jesensko- zimskog ormara je par visokih seksi čizama na malo veću petu koje se ističu kao savršeni modni dodatak za svaku kombinaciju. Uz ležerne ravne čizme i one s malo manjom petom, visoke čizme visine do koljena ili iznad koljena i ove sezone su zasjale. Ovaj pravi ultimativni modni klasik koji obično nalazimo u crnoj i smeđoj varijanti, sada je povećao svoj obujam dizajna. Tako smo u dućanima ulovile one u metalik zlatnoj, krokodilskom i zmijskom printu. Za eleganciju u zimskom periodu svakako su zadužene ove ljepotice.

 | Autor:

1. H&M 1399,90 kn, 2. H&M 969, 90 kn, 3. Mango 1399,90 kn, 4. Zara 999,90 kn

 | Autor:

1. Bershka 549,90 kn, 2. Reserved 499,90 kn, 3. Stradivarius 379,90 kn, 4. Mango 349,90 kn

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0