Moda

Veste, puloveri, kardigani... Pletivo je ove jeseni neodoljivo, a mi smo pronašli najljepše u trgovinama

  • Jesen nije službeno počela dok god prvi puta ne obučemo pletivo
  • Jedva smo dočekali iskombinirati pletivo i transformirati garderobu s "cozy" komadima
  • Pravi modni klasik ušuljao se u dućane, a modela je bezbroj

Sve hladniji jesenski dani vratit će nas opuštenoj i ugodnoj atmosferi naših domova. Svoja četiri zida još jednom ćemo pretvoriti u cosy oazu u kojoj ćemo poželjeti provesti svaki slobodan trenutak, a dozu neodoljive udobnosti unijet ćemo i u svoju jesensku garderobu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty @dorinlucissima

Jedan od najpoželjnijih modnih komada za one hladnije dane svakako je pletivo i njegove inačice - haljine, tunike, dolčevite, rupičasta pletiva... Izbor je zaista velik, a mi smo prošetali prodavaonicama i vidjeli što se nudi. 

 | Autor: miss7 miss7 1.H&M 229,90 kn; 2.H&M 179,90 kn; 3. Mango 169,90 kn; 4.Mango 199,90 kn

Možda vas zanima Pleteno od glave do pete? Nije pretjerano kad imaš ovako dobre komade... Rubrika Moda Moda

Kao jedan od ključnih odjevnih komada u svakoj jesenskoj kolekciji, garderobi i kombinaciji, pletivo nosi status pravog modnog klasika za jesen i zimu. Gotovo uvijek u neutralnim bojama, kombiniran uz najjednostavnije komade odjeće, s pletivom se zaista možemo upustiti u pravu modnu avanturu.

 | Autor: miss7 miss7 1.Mango 199,90 kn; 2.Zara 229,90 kn; 3.H&M 449,90 kn; 4. Stradivarius 179,90 kn

Slojevito odijevanje uvijek je bilo vrlo "fashion", tako da je i sada dobro došlo, a kao šećer na kraju, zaogrnite se toplim kardiganom ili pak ispod svega krenite s finom tankom dolčevitom.

 | Autor: Instagram@mikofashion.hr Instagram@mikofashion.hr @editorialistmagazine

Jedan od ključnih komada koji ćemo prebaciti preko svake kombinacije kao savršeni dodatak slojevitom looku tijekom svježih dana prijelaznog razdoblja, ali i tijekom cijele jesenske i zimske sezone je kardigan.

 | Autor: miss7 miss7

1.Zara 229,90 kn; 2.Zara 339,90 kn; 3.Stradivarius 199,90 kn

Uvijek s dozom retro šarma, u različitim krojevima i bojama, kardigan će naglasiti chic izgled svake haljine, spretno zaokružiti jednostavan spoj T-shirta i traperica ili odigrati ulogu topu u kombinaciji sa satenskom slip suknjom.

 | Autor: Instagram@nandi_uzelac Instagram@nandi_uzelac @blueturpentine

Igranje sa siluetom, oversized modeli, balon rukavi, renderi- ova sezona bogata je komadima pletiva, a želimo ih sve. Od elegantnog dnevnog outfita preko večernjih kombinacija do jednostavnog i ležernog vikend looka, pletivo će ove jeseni biti savršeni izbor za baš svaku kombinaciju i priliku.

 | Autor: miss7 miss7 1.Reserved 159,90 kn; 2. Reserved 249,90 kn

Photo: Instagram@skitnica

Komentari 0