Horoskop

Za ovih pet horoskopskih znakova mjesec ljubavi će doista biti prepun romantike i strasti

  • Hvala ti, draga veljača: Od 1.2. do 28.2. život postaje osjetno lakši! 
  • Veljača je mjesec ljubavi i mnogi će uživati u bezbrižnim danima punim međusobnih emocija
  • Ovih 5 horoskopskih znakova će imati puno sreće i uspjeha u ljubavi

Veljača 2023. godine bit će prilično miran mjesec. Zimi se ni u kom slučaju ne trebaš prepuštati zimskoj depresiji, nego jednostavno uživaj u kratkim danima. Na kraju veljače pojavit će se mala zraka svjetlosti koja signalizira proljeće, dopuštajući radosti i nadi da se prošire na neka područja života, a osobito na ljubavni život.

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Retrogradni Uran donosi promjene svima, a nagradit će one koji su uvijek kontra Miss7 Horoskop

Planet Mars će nas u 2023. godini učiniti snažnijima i spremnijima za nova vremena. Uz njega, na našu sreću, dolazi nam i planet Jupiter, koji predstavlja dobro raspoloženje, uspjeh i zadovoljstvo. A Jupiter je već prešao u znak ovna sredinom prosinca 2022. i sada se tamo osjeća sasvim ugodno sve do 16. svibnja 2023., prije nego što prijeđe u znak bika. Upravo ova dva horoskopska znaka, kao i jarac, blizanci i škorpion, mogu se veseliti fantastičnom početku nove godine, a osobito veljači u kojoj će im procvasti ljubavni život. 

 | Autor: Instagram @americanandthebrit Instagram @americanandthebrit

Jarac 

Stalno imaš osjećaj da nisi napravila sve što treba, da možeš više i bolje. I u pravu si! Veljača će biti tvoj mjesec i budi spremna na puno raznih događanja i akcije. Ako si solo, budi malo strpljiva i slobodno pričekaj do 20. veljače, kad će nježni trenuci s potencijalnim partnerom uzeti maha. Mogla bi napokon pronaći osobu koja ti dogovara u svemu te započeti dugotrajnu, sretnu vezu. Ako si u vezi, očekuje te mjesec pun nježnosti, ljubavi, ali i vruće strasti koja duže vrijeme neće jenjavati. 

Ovan 

Od 12.2. kreće za tebe niz ljubavne sreće i uspjeha. Očekuje te velika porcija 'joie de vivre' u svakodnevnom životu, a osobito na ljubavnom planu. Ako si solo, od 19.2. trebala bi planirati puno vremena za sebe kako bi saznala što te doista čini sretnom. Ali, promišljanje neće dugo trajati. Naime, nakon 21.2. se susreću Venera i Jupiter, što će osvježiti i poboljšati tvoj ljubavni život u svim pogledima. Sanjaj velike stvari, jer sada su čuda moguća, osobito u ljubavi.

Bik

Nekako nisi potpuno zadovoljna, premda si već ostvarili puno svojih ciljeva. Očekuješ li možda previše od sebe i drugih? Merkur traži od 12.2. poniznost i zahtijeva realnije procjene onoga što je izvedivo. Zauzvrat, uživat ćeš u puno topline u svojim odnosima s dragim osobama, bez obzira jesi li u vezi ili si solo. Venera će te učiniti romantičnom i neodoljivom. Čak i obično čavrljanje s dragom osobom otvorit će ti put do njegovog srca. 

 | Autor: Instagram @americanandthebrit Instagram @americanandthebrit

Blizanci

Sunce i Jupiter učinit će da tvoja duša blista. Jednostavno ćeš biti neodoljivo simpatična, samouvjerena i seksi. Tvoj ljubavni život će dobiti smisao i sreću. Vjerojatno ćeš otići na inspirativno i uzbudljivo  putovanje gdje bi mogla upoznati vrlo zanimljivu i privlačnu osobu. Opusti se, očekuju te lijepi dani. 

Škorpion

Trenutačno se možda osjećaš malo iznervirano, jer su ti mnoge stvari previše zbunjujuće. Žudiš za više ravnoteže i za nekim tko te podržava i razumije. Signaliziraj to slobodno i mirno dragoj osobi: zahtjev za pomoć nije ni kuknjava, a niti slabost. Mnogima oko tebe bit će jako drago što si napokon tako otvorena i nagradit će te s puno pažnje i poštovanja.

 

Možda vas zanima Kineski horoskop za 2023.: Godina vodenog zeca mnogima nosi beskrajno mnogo ljubavi i strasti Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash

Komentari 0