Horoskop
Sestrinski horoskopski znakovi

Svaki horoskopski znak ima svoj sestrinski znak s kojim je sudbinski jako povezan, evo koji su to

  • Svaki od horoskopskih znakova ima jedan znak s kojima se nalazi u savršenoj ravnoteži
  • Sestrinski znakovi zapravo postoje na sasvim suprotnim polaritetima, a opet funkcioniraju savršeno zajedno
  • Otkrit ćemo ti s kojim znakom se prema zvijezdama sudbinski najbolje povezuješ

Postoji li netko u tvom životu tko ti nije samo pravi prijatelj, nego se osjećate toliko duboko povezani da o sebi razmišljate kao o sestrama? Koji su to horoskopski sestrinski znakovi? Sestrinski znakovi su horoskopski znakovi koji postoje na sasvim suprotnim polaritetima — što znači prva i sedma kuća, druga i osma, treća i deveta, itd. Udaljeni su 180 stupnjeva na horoskopskom kotaču i dijele modalitet (kardinalni, fiksni ili promjenjivi), kao i srodne elemente — vatru i zrak (aktivni elementi) ili zemlju i vodu (pasivni elementi).

Možda vas zanima qqwe Miss7 Horoskop

Sestrinski znakovi u astrologiji:

• ovan i vaga
• bik i škorpion
• blizanci i strijelac
• rak i jarac
• lav i vodenjak
• djevica i ribe

Poput mnogih bioloških sestara, sestrinski su znakovi u nekim aspektima potpuno suprotni, dok u drugima dijele slične osobine i kvalitete.

Budući da postoje u savršenoj ravnoteži jedno s drugim, najčešće funkcioniraju iznimno dobro zajedno. Dakle, premda ti tvoj sestrinski znak, npr. poput tvoje vlastite sestre, možda nije uvijek tvoj najbolji prijatelj, uvijek se poštujete.

Možda je to zato što ih razumiješ kao nitko drugi, ili možda zato što, premda si na mnogo načina potpuno drugačija, postoji nešto u vezi s njima s čime se povezuješ.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Sestrinski znakovi imaju tendenciju iskorištavati međusobne snage i čine da međusobne slabosti izgledaju manje grube nego što jesu — uglavnom zato što vide pozitivne atribute u ne tako pozitivnim osobinama svojih sestrinskih znakova.

Najvažnija stvar koju moraš zapamtiti u vezi s tvojim sestrinskim znakom jest činjenica da ti se ne mora jako sviđati, ali bez obzira na to, bez nje ne bi bila ni pola osobe kakva jesi. 

I poput braće i sestara, općenito, možete se posvađati i ponekad se duriti jedno na drugo, ali uvijek čuvate leđa jedno drugome i znaš da će te podržati bez obzira na sve.

Ovo su sestrinski horoskopski znakovi…

Ovan i vaga 

Ovan je spontana osoba koja uvijek traži nestalnost u životu. Nekima ih je teško podnijeti, ali drugima donose stalno uzbuđenje u gotovo sve u životu. Ako već nisi navikla biti u blizini ovna, njihov nestalan, brz način života može ti biti šok. Vaga je potpuna suprotnost. Sve vage žele zbližiti ljude, biti nježne i strpljive.

Ove osobine ovna i vage nekako uravnotežuju jedna drugu, čineći ih dinamičnim, snažnim i nepobjedivim timom.

Bik i škorpion 

Bik voli ljepotu u životu i iz tog razloga uvijek traži zabavu. Vole voditi bezbrižan, sretan način života, jer za njih život znači raditi upravo ono što želiš. Škorpion također želi izvući maksimum iz života, ali iz drugog razloga. Umjesto da živi ovdje i sada, poput bika, škorpion zna da je život kratak i ne želi ga potratiti ne zabavljajući se.

Premda ova dva znaka dolaze s vrlo različitih mjesta, slažu se da život vrijedi živjeti punim plućima.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci i strijelac 

Blizanci vole znati što više o... pa, o svemu. Bave se otkrivanjem misterija života, a to rade učeći što je više moguće o svijetu. Čak i ako na kraju to ispadne samo izvor nasumičnih činjenica, sviđa im se što znaju pomalo o svemu. Strijelac se, s druge strane, bavi shvaćanjem ovih nasumičnih stvari. Umjesto da gomilaju zabavne činjenice, oni žele pronaći odgovore na brojna pitanja o životu.

Strijelac i blizanci dobro surađuju jer njihova sposobnost međusobnog spleta informacija znači da stvari uvijek vide u novom svjetlu.

Rak i jarac 

Rak je tip osobe koja uvijek želi brinuti o tebi i njegovati te. Čak i ako ne shvaća da to radi, ima jači instinkt njegovanja od drugih znakova. Rakova intuitivna osobnost olakšava mu da bude uz tebe kada trebaš nekoga na koga ćeš se osloniti.

Jarac također ima instinkt za njegovanje, ali je više ljubavni tip osobnosti. Kada jarac gaji jake osjećaje prema tebi - romantične ili ne - obično se osjeća odgovornim za tebe. Učinit će sve što je u njegovoj moći da te usmjeri u pravom smjeru, ali ponekad zna da ti je potreban dodatni mali poticaj.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Lav i vodenjak 

Lav se najbolje povezuje s ljudima na tjelesnoj razini. Bilo da si s njim u vezi ili si mu najbolji prijatelj, lav ti dodirom daje do znanja da te voli i da mu je stalo do tebe. Vodenjak se također želi povezati s tobom, ali više na emocionalnoj i mentalnoj razini. Radije bi se pokušao baviti tvojim umom nego tvojim tijelom.

Premda ova dva znaka različito stvaraju duboke veze, oboje su zainteresirani za povezivanje s drugima na razini na kojoj se osjećaju najpovezanijima.

Djevica i ribe 

Djevica cijeni iskrenost i autentičnost koja dolazi s realizmom. Cijeli svoj život temelji na činjenicama i istini, zbog čega joj je važno nastaviti tražiti dok ne pronađe ono što je stvarno. Također se ponosi time što je razborita i inteligentna.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Za razliku od sestre djevice, ribe često imaju glavu u oblacima, sanjajući stvari koje su daleko od stvarnosti. Premda su više izvanzemaljska bića, njihova sposobnost da vide stvari na potpuno drugačiji način od djevice zapravo ih čini savršenim partnerima.

Djevica i ribe su u stanju preispitivati jedno drugo, a da pritom ostanu otvorenog uma, što njihov odnos čini potpuno jedinstvenim.

Znakovi koji ove godine neće imati sreće u ljubavi Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka neće imati nimalo sreće u ljubavi u 2023. godini Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0