Horoskop
Znakovi koji ove godine neće imati sreće u ljubavi

Ova 4 horoskopska znaka neće imati nimalo sreće u ljubavi u 2023. godini

  • Ova godina potaknut će određene velike lekcije i promjene u vezama za sve horoskopske znakove
  • To će se dogoditi zahvaljujući Saturnu, Plutonu i Jupiteru koji će u 2023. jako utjecati na nas
  • Ova 4 horoskopska znaka nikako neće imati sreće u ljubavi ove godine

Kako godina počinje, Mars se konačno okreće izravno unutar blizanaca, što će spriječiti mnoge ljude da prekinu svoje dugotrajne veze, jer će im se činiti kao da im stiže poruka iz svemira. Ali, jednom kad bude direktan, Mars će ponovno krenuti svojim koracima u blizancima donoseći zatvaranje i kraj svakoj vezi koja je počela imati izazove tijekom kasnog ljeta i jeseni 2022. godine.

Ova torbica odgovara tvom horoskopskom znaku Možda vas zanima Modni horoskop: Ove su torbice koje najviše odgovaraju svakom horoskopskom znaku Rubrika Moda Moda

S početkom ožujka će Saturn, gospodar vremena i karme, konačno preći u znak riba, mijenjajući lekcije o ljubavi. Dok se u vodenjaku težio fokusirati na sebe i svoje potrebe, u ribama će postati više fokusiran na značenje i praksu bezuvjetne ljubavi koja će te tjerati naprijed kako bi vidjela pravu istinu o svojoj vezi. Saturn će ovdje ostati dvije godine, što znači da će se te promjene odvijati sporije, ali će predstavljati veliku prekretnicu u tvom romantičnom životu.

Jupiter će provesti pet mjeseci u ovnu prije nego što prijeđe u znak bika. U ovnu će biti usmjeren na nove početke, dok ih u biku želi poticati. To je glavna energija za konačno oslobađanje od veze za koju ti se činilo kao da te koči te da ne živiš životom kakvim si trebala živjeti. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Sve ukazuje na promjenu… 

Ova četiri horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi u 2023. godini:

1. Djevica

Kraj 2022. doveo je i Jupiter i Neptun u znak riba, energiju koja ima utjecaj na tvoj romantični život. Imati planete u tom dijelu života ponekad donosi pozitivne stvari, međutim, planet koji ne želiš u ovom području je Saturn, a to je upravo ono što će se dogoditi ove godine.

Saturn je planet granica, poznat kao gospodar vremena i karme te otac zodijaka, a ima tendenciju donijeti vrstu lekcija koje si dugo vremena izbjegavala. Saturn u Ribama je malo prigušen jer djeluje na blaži način pa možeš očistiti karmu, osloboditi se veza s prošlošću i prigrliti ljepšu budućnost.

Međutim, u ovom dijelu tvog života, koji vlada romantikom i ljubavlju, ove ćeš godine morati više učiti, a manje ćeš jednostavno uživati. Saturn ostaje unutar istog znaka otprilike dvije godine, tako da je ovo dugoročnija faza na koju se moraš pripremiti.

Neke lekcije pod Saturnom u tvom sektoru veza odnose se na zdrave granice, veću samosvijest, oslobađanje od prošlosti, suovisnost u ljubavi, pa čak i učenje kako surađivati sa svojim partnerom umjesto da to bude samo tvoj put ili autocesta.

Saturn u Ribama ima duhovnu vibru, stalo mu je do bezuvjetne ljubavi, ali neće dopustiti da provedeš život u karmičkoj vezi nazivajući je pravom ljubavlju. Vrijeme je da se probudiš, da vidiš stvarnost svoje veze i umjesto da je pokušavaš sama popraviti ili na neki način misliš da si ti nešto kriva, jednostavno ćeš vidjeti sve onakvim kakvo uistinu jest.

Ljubav je lijepa stvar, ali ipak kreni na ono što je ne samo bolje, nego i zdravije za tebe.

2. Bik

Tema za tebe ove godine je ljubav prema sebi. Premda početkom svibnja može postojati svijetla točka kada se dogodi pomrčina mjeseca u škorpionu, to ti može pomoći da shvatiš kako romantični osjećaji koje si imala više nisu isti. Osjećaji se mijenjaju. To je normalno, osim što u ovom slučaju nije riječ o osjećajima koji su jači i povezaniji, nego o osjećajima za koje shvaćaš da su više prijateljski ili suroditeljski. Ova energija će te vratiti sebi i tjerat će te da se fokusiraš na ono što doista želiš i tko si.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Kako Uran, planet značajnih promjena, nastavlja svoj put kroz tvoj znak sve do 2026. godine, ti si još uvijek na glavnom mjestu za doživljavanje potresa u ljubavnom životu. To ne znači da ćeš morati čekati do 2026. da pronađeš trajnu ljubav, ali ove godine, ako si se držala veze nadajući se da će se stvari popraviti, morat ćeš se suočiti sa stvarnošću.

Nastat će velika zbirka planeta unutar tvog horoskopskog znaka sredinom svibnja, odmah nakon pomrčine mjeseca u škorpionu, što će donijeti veliki fokus na tvoja vlastita uvjerenja, misli i osjećaje. To je znak koji si tražila od svemira.

Dopusti si da ovu godinu podrediš sebi, a ne pronalaženju nekoga, nego baš samo sebi. Voli sebe na sve načine koje si ikada poželjela i ne brini o onome što dolazi.

3. Blizanci

Mars je u znaku blizanaca od kraja kolovoza 2022. godine. U listopadu je postao retrogradan i konačno će se okrenuti direktno unutar blizanaca početkom siječnja, ali će ostati ovdje do kraja ožujka.

Retrogradni Mars te je tjerao da se baviš neugodnim stvarima umjesto da prerežeš sve i pobjegneš, što inače radiš. Ne radi se o tome da se veza u kojoj si bila može spasiti, ali trebala bi naučiti sjesti s nečim i suočiti se s time, umjesto da odeš na prvi znak nevolje.

Dok se Mars kreće kroz blizance do kraja ožujka, moći ćeš ostvariti najzreliji završetak veze koji si ikada imala. Doći će do prekida s integritetom i dostojanstvom za sve uključene. Ovo je možda samo lekcija koju si trebala odavno naučiti.

Ne moraš za sve kriviti partnera. Ne moraš nigdje kriviti niti razgovarati o svom bivšem kako bi osjećala opravdanje za odlazak. Umjesto toga, to se može učiniti s ljubavlju.

Jednom kada Mars postane direktan, osjećat ćeš se sigurnije, poštovat ćeš vlastite misli i uvjerenja, ali na bolji način nego prije. Bit ćeš samouvjerena, ali budući da je toliko vremena prošlo tijekom Marsova boravka ovdje, više nemaš emocionalni intenzitet oko svega što si prije radila, tako da sada jednostavno možeš zatvoriti ovo poglavlje znajući da si dala sve od sebe, ali i tvoj bivši također.

Ponekad kada veza završi zapravo nije nitko kriv, nego jednostavno svemir koji ti govori da si spremna za sljedeće poglavlje.

4. Ovan

Jupiter, planet ekspanzije, dotaknuo je tvoj znak nakratko u 2022. godini, ali ova je godina započela s Jupiterom u tvom znaku i ostat će tamo do sredine svibnja 2023. godine. Jupiter u ovnu bavi se novim iskustvima, ali također i slobodom. To je energija odvajanja i oslobađanja od veza koje su te kočile i udaljavale od života koji si željela živjeti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Jupiter ti pokazuje put i zašto je to vrijedno toga. Dana 11. travnja 2023., Jupiter i Sunce poravnat će se u ovnu dajući ti mogućnost da vidiš svoju budućnost tako jasno da ćeš se možda teško obuzdati i pobrinut ćeš se za sve labave stvari koje još uvijek moraš riješiti.

Ova godina također donosi tvoju prvu pomrčinu kao dio novog ciklusa koji se počinje pojavljivati 20. travnja, a koji donosi neke šokantne obrate i nove spoznaje o sebi samoj i radnjama koje poduzimaš u svom životu. Ne postoji način da ove godine ostaneš tu gdje jesi, koliko god sebi govorila da ti je upravo tamo mjesto.

Moraš razmišljati puno šire nego što ti se to u prvi mah čini. Dio onoga što te je uvijek sputavalo je tvoj strah od onoga što bi se moglo dogoditi na putu, jer ako si se jednom opekla, oklijevaš ponovno riskirati.

Međutim, ove godine te svemir doista vodi da otpustiš sve ono što te koči, zatvoriš prošlost i počneš vjerovati da je sve moguće.

 

Horoskop za 2023. godinu Možda vas zanima Horoskop za 2023.: Kome će cvasti karijera, tko je spreman za prekid, a tko će privući nove prijatelje Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0