Moda
Ova torbica odgovara tvom horoskopskom znaku

Modni horoskop: Ove su torbice koje najviše odgovaraju svakom horoskopskom znaku

  • Koja torba ti odgovara? Tvoj horoskopski znak će ti pomoći u odabiru
  • Pillow, padded, crossbody, clutch - čini se da nema granica kada su u pitanju trendovi torbica
  • Bottega Veneta pristaju vodenjacima, dok je sjajna Prada torbica savršena za lavice

Hm, ponekad nije tako lako gledati nove trendove u naizgled beskrajnoj modnoj džungli. Koja torba mi odgovara? Koji trend mogu sigurno preskočiti? U kojem moram sudjelovati? I iznad svega: koja torbica nije samo trend, nego je došla kako bi ostala? Koji će mi se model svidjeti i za nekoliko mjeseci... možda čak i godina - ipak?! Donosimo malo svjetla u mrak, jer informaciju o tome koja ti torbica dugoročno odgovara, daje tvoj horoskopski znak.

Jarac

Jasni ciljevi i organizacija igraju važnu ulogu kod jaraca. Koncentrirana si na bitno, ali još uvijek imaš veliko srce. Torba koja ti savršeno stoji ne mora biti trendovski komad, ali cijeniš kada je torba funkcionalna i praktična. Svakako mora biti dovoljno velika da nosiš svoje stvari, a ujedno bi bilo idealno da imaš obje ruke slobodne. Elegantan kožni ruksak od Mansura Gavriela, na primjer, nikada ne izlazi iz mode.

Vodenjak

Žene vodenjaci pršte od samopouzdanja, slobodoljubive su i ne žele biti ograničene. Obično su pozitivne i imaju kreativan pogled na život. Kada je moda u pitanju, vodenjak voli biti nekonvencionalan. Škripave boje, ekstravagantni stilovi - izvoli! Torbe Bottega Veneta savršene su za tebe, jer ne samo da ti omogućuju da slijediš svoj nekonvencionalan pristup, nego će zajamčeno privući pozornost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ovi horoskopski znakovi promijenit će stil u 2022. godini Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ribe su osjetljive i pune duše i obično dopuštaju srcu, a ne glavi da ih vodi. Kreativna si i snalažljiva. Možeš ti biti neugodnjak kada je moda u pitanju, jer si ponekad malo rastrošna. Ako ti se nešto sviđa, moraš to brzo nabaviti. Prada Mini Bag u metalik srebrnoj boji ubrzava kucanje tvog modnog srca, jer se odražava gotovo jednako lijepo kao more.

Ovan

Ako imaš na umu cilj, želiš ga ostvariti – na bilo koji način. Nemilosrdno si iskrena, hrabra i ponekad pomalo nepromišljena. Kad je moda u pitanju, točno znaš što voliš i što ti pristaje. Ne pratiš trendove, ti ih stvaraš. Pomogla si u stvaranju popularnosti za etikete kao što su Bottega Veneta i Gucci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Bik

Bikovi su postojani i pouzdani. Vole klasiku kada je moda u pitanju. Važnija ti je tradicija od trendova. Visokokvalitetni materijali, dostojanstvene boje - bik najbolje prolazi sa evergreen torbicom poput „2.55“ iz Chanela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Blizanci

Blizanci su željni učenja i imaju širok raspon interesa; stvari ti brzo dosade jer voliš otkrivati nove stvari. Kad je moda u pitanju, ni ona ne smije biti dosadna. Za tebe bi bila savršena promjenjiva torba. Ona koju možeš nositi preko tijela ili kao torbu na ramenu. Ili na kojoj  možeš zamijeniti ručku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧿 M A N D Y (@mandybork)

Rak

Kod rakova vlada srce. Sentimentalna si i ponekad pomalo osjetljiva. Misliš srcem umjesto glavom. Možeš biti vrlo odlučna, ali tvoje raspoloženje ne smeta samo tebi. Danas si sretna, sutra loše volje - ljudi oko tebe to znaju. Kada je moda u pitanju, dobro razmisli na što trošiš novac. Ne želiš trošiti previše novca na dodatne modne dodatke. Prada Crotchet Bag odražava tvoju osjetljivu prirodu.

U koji luksuzni modni komad trebaš uložiti sljedeće godine prema horoskopu Možda vas zanima Tvoj horoskopski znak otkrit će ti koji luksuzni modni komad trebaš nabaviti 2022. godine Rubrika Moda Moda

Lav

Život je predstava. Kao lav voliš reflektore, a voliš se i sama zabavljati. Torbica mora biti u stanju držati korak s tobom i učiniti te osobom u središtu pažnje. Sjajna Pradina torba savršena je za tebe!

Djevica

Tvoj je život dobro organiziran i strukturiran, voliš ga „običnog“ i praktičnog. Za tebe torbice ne samo da moraju biti elegantne, nego prije svega praktične. Klasični model od Celine savršen je za tebe, jer izgledaš uredno i odraslo. To ti je važnije od toga da si u trendu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELINE (@celine)

Vaga

Imaš posebno oko za estetiku i svjesna si modnih trendova. Ne mora biti zaigrano, ti jednostavno voliš lijepo. Upečatljiva i elegantna - takva bi trebala biti tvoja torbica. Mini Fendi je dobra investicija za tebe.

Škorpion

Škorpioni su znatiželjni i otvoreni prema svijetu. Kroz život ideš sa zdravim zanimanjem za sve novo. Apstraktni oblici te inspiriraju, također i u modi. Savršena torba može stoga biti pomalo neobična. Musubi od Acne Studios sigurno nema svako - savršeno za tebe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acne Studios (@acnestudios)

Strijelac

Žene strijelci su vrlo samouvjerene. Odlučna si i ambiciozna. Ako imaš cilj, ostvarit ćeš ga, zajamčeno! Imaš vrlo jasne ideje o torbicama – bez obzira na cijenu. Celine Box Bag je jako skupa, ali to je ono što je čini uzbudljivom za tebe. Naime, ciljevi se trebaju postići!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Weiß (@journelles)

Photo: Unsplash/Tamara Bellis

Komentari 0