Moda
U koji luksuzni modni komad trebaš uložiti sljedeće godine prema horoskopu

Tvoj horoskopski znak otkrit će ti koji luksuzni modni komad trebaš nabaviti 2022. godine

  • Korona je i dalje bila glavna tema 2021. godine
  • Hoće li se to promijeniti u idućoj godini? Tome se treba nadati… 
  • Ono što je sigurno jest da ima dovoljno razloga da se opet nečim počastiš – stoga ćemo ti otkriti što tvoj horoskopski znak sugerira u koji luksuzni dodatak trebaš uložiti sljedeće godine

Bilo da se radi o lijepoj torbi, luksuznim sunčanim naočalama ili čizmama o kojima si dugo sanjala – nadolazeća godina savršena je za ostvarenje dugo očekivanog modnog sna. Zašto? Predugo smo se morali boriti s ograničenjima u javnom životu, korona je masovno ograničila lakoću života - posebice onu društvenu. Zato se počasti nečim, ali ne da si samo nakratko podigneš raspoloženje, idealno bi bilo da će tvoj novi omiljeni komad ostati s tobom godinama. Ali, na što bi trebala potrošiti svoj novac? Reći ćemo ti!

Vodenjak

Ponekad si pomalo promjenjiva i nestrpljiva, ponekad čak pomalo osebujna. Stoga trebaš pažljivo razmotriti svoju investiciju. Ne bi se trebala zanositi nekom od svojih spontanih ideja, jer se može dogoditi da se u sljedećem trenutku predomisliš. Općenito, dizajnerska odjeća ti nije toliko važna, voliš ravne linije i krojeve. Volani i razigrani detalji nisu nužno tvoja stvar. Vidiš kvalitetnu torbu kao dobru osnovu. U nadolazećoj godini mogla bi uložiti u neki klasik…

Možda vas zanima Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu? Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ribe su sanjive i osjetljive. To se odražava i na tvoj stil odijevanja. Voliš ženstvene, lepršave haljine, također s romantičnim uzorcima. Detalji poput volana, šljokica ili perja mogu se pronaći na mnogim tvojim komadima odjeće. U nadolazećoj godini konačno bi mogla uložiti nešto drugo. Cvjetni uzorci, vez ili volani - haljine, topovi i suknje, poput onih Ulle Johnson, savršeno se slažu s ribom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDLEWILD (@idlewildwoman)

Ovan

Ovnovi su uglavnom aktivni i sportski tipovi, pravi su radnici i uvijek su u žurbi. Voliš imati sve na jednom mjestu, jer tko zna gdje ćeš završiti nakon posla. Sport, bar ili restoran? Naoružana si za sve mogućnosti, stoga u nadolazećoj godini trebaš uložiti u XXL torbu u koju možeš spakirati sve, od šminke do cipela i četke za kosu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDLEWILD (@idlewildwoman)

Bik

Oni rođeni u horoskopskom znaku bika su mirni, strpljivi i prizemljeni. Uvijek si tu za svoje bližnje, pouzdana si i odana. Jaka si, odlučna i lijepa. Modni eksperimenti nisu tvoja stvar, međutim, paziš na kvalitetu odjeće. Svila, kašmir, koža - spremna si potrošiti novac na kvalitetu. U 2022. godini će ti se ulaganje u finu odjeću isplatiti. Na primjer, baci oko: ova blogerica je kreirala vlastitu liniju odjeće u kojoj predstavlja bezvremenske klasike najviše kvalitete. Vuneni kaput „Kaia“, na primjer, mogao bi biti savršen za tebe.

Blizanci

Blizanci su često pomalo nemirni. Prepuna si energije, danas si ovdje, sutra tamo. Kao blizanac si komunikativna, otvorena i uživaš u životu. Također pratiš modu. Tvoji stilovi ponekad mogu izgledati pomalo ludi i divlje složeni, ali voliš se igrati s različitim elementima. Prada mini torba od frotira Re-Edition 2000 mogla bi biti savršena za tebe. 

Sretni brojevi prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Ovo su sretni brojevi svakog horoskopskog znaka – barem tako smatraju zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Rak

Rakovi su dušobrižnici, ranjivi, suosjećajni i nesebični. Čarobno te privlače prošla vremena, nije ni čudo što više od svega voliš retro modu. Sakoi u stilu 80-ih s jastučićima za ramena stvoreni su za tebe! Priušti si Saint Laurent model sljedeće godine. Francuski dizajner i dalje se smatra izumiteljem ženskih sakoa – kultnog komada s poviješću u koji vrijedi ulagati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje. Što se stajlinga tiče, pristaju ti životinjski printovi, upadljive boje i jaki krojevi. Hlače u leopard stilu idealne su za tebe, jer te u tren oka katapultiraju u središte svakog događaja, ali su savršene i za svakodnevno nošenje.

Djevica

Uredne, strukturirane, poslušne i štedljive – djevice definitivno nisu sklone spontanim kupovinama. O ulaganjima se dugo razmišlja i moraju biti sto posto ispravna. Kada je u pitanju moda, djevice vole purističke stvari. Čisti krojevi i nenametljive boje savršeni su za tebe. Klasik iz The Row bi bilo dobro izdanje za tebe, jer ćeš imati nešto od toga za cijeli život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Row (@therow)

Vaga

Vagama je potreban sklad i uvijek teže pravdi i diplomaciji. Kao esteti, slave ljepotu; klasični krojevi, tkanine i boje osobito su popularni kod vaga. Za iduću godinu možeš se kladiti na klasik koji je u trendu svake sezone. S trenchcoatom od Burberryja, primjerice, ulažeš u svoju modnu budućnost, jer ćeš ovaj predmet voljeti i za deset, dvadeset ili trideset godina.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje! Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Strastveni, vrijedni i jake volje, to su škorpioni. Također su samouvjereni i odlučni. Točno znaš što ti pristaje, voliš upadljive izglede u kojima možeš pokazati svoje tijelo. Imaš sposobnost da seksi izgled dočaraš da ne izgleda jeftino. Čizme ti savršeno pristaju jer izgledaju elegantno na tebi! Sljedeće godine trebala bi uložiti u par Stuart Weitzmann čizama. Klasici su svestrani!

Strijelac

Strijelci su znatiželjni, zainteresirani i živahni. Kada je moda u pitanju, radije se opuštaju. Predimenzionirani krojevi i aktivno odijevanje upravo su tvoja stvar. Što kažeš na luksuznu trenirku sljedeće godine? Danski brend Rotate pokazuje kako funkcionira elegantna trenirka! Ne samo da s izgledaš cool, možeš se i prepustiti svojoj udobnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Jarac

Jarci sretno prolaze kroz život, radoznali su i uvijek traže novu pustolovinu. Kad je moda u pitanju, više voliš biti nekomplicirana, a ne voliš previše brinuti o svom outfitu. U isto vrijeme, uvijek izgledaš nevjerojatno elegantno - i nikada ne djeluješ previše napeto. Vau! Klasika visoke kvalitete i dobrog kroja upravo su tvoja stvar. Sljedeće godine uloži u visokokvalitetne traperice iz Closeda. Ako se dobro brineš o njima, trajat će cijeli život!

Photo: Shutterstock

Komentari 0