Life&style

5 horoskopskih znakova koji imaju osebujan modni stil, uvijek prepoznatljiv

  • S ovim horoskopskim znakovima možeš naučiti puno o modi
  • Naime, oni su pronašli svoj individualni stil odijevanja i uvijek su elegantni i u trendu
  • Otkrit ćemo ti 5 najoriginalnije odjevenih horoskopskih znakova 

Pratiti najnovije trendove može biti uzbudljivo i napeto, ali neki odjevni predmeti mogu za mnoge izgledati nezgrapno i nekako „van stila“. Kako bi se suzbio ovaj učinak, korisno je razviti i održavati vlastiti stil odijevanja. To je dug proces i zahtijeva puno samopouzdanja i njuha za modu - ovih pet horoskopskih znakova ima toga dovoljno, čak i previše. Od njih možeš puno naučiti o modi…

Uz ovih 5 savjeta uvijek ćeš biti lijepo odjevena uz komade koje već sad imaš u ormaru

1. Bik

Bik ima besprijekoran stil i određenu mrvicu individualnosti u svakoj odjevnoj kombinaciji. Odabirom odjeće uvijek ostavlja nevjerojatan dojam te može i najneprimjetniji dio oblikovati u pravi IT komad. Novi trendovi su na pomolu? Bik sigurno zna za njih još od prošle sezone i već ima jedan ili dva dizajnerska komada obješena u ormaru.

via GIPHY

2. Lav

Za ovaj samouvjereni horoskopski znak sasvim je normalno izraziti svoju snagu i karakter kroz nepogrešiv stil - uostalom, lav uvijek želi biti u centru pažnje sa svojom odjećom à la JLo. Voli izraziti svoje raspoloženje i osobnost izgledom, što njegov stil čini vrlo osebujnim.

3. Vaga

Vaga voli modu, osobito kad je fleksibilna, praktična i realna. Složeni stilovi i kratkotrajni trendovi? To nije njezin slučaj! Radije odabire bezvremenske komade i uvijek im daje elegantan, klasičan dodir, koji svaki komad odjeće pretvara u upečatljivi statement. 

Tajne dobrog stila: Zahvaljujući ovim sitnicama, svaki dan možeš izgledati dotjerano

via GIPHY

4. Vodenjak

Vodenjak ne mora ganjati trendove, nego jednostavno svaku odjeću koju nosi pretvara u modni trend. Ima vrlo profinjen modni ukus i rado savjetuje prijatelje što odjenuti na sljedećoj zabavi. Ovaj zračni znak voli izražavati svoju osobnost kroz svoju odjeću i uvijek je odjeven bezvremenski lijepo.

Možda vas zanima Ove poznate zvijezde imaju baš grozan modni ukus, vjerojatno najgori od svih slavnih - slažeš li se? Rubrika Stars Stars

5. Blizanci

Daj blizancima jednostavnu bijelu majicu i oblikovat će je u super trendi izgled. Ovaj zračni znak je majstor u stvaranju skladnog i razigranog izgleda. Savršena kombinacija boja ili prava dužina haljine - nema problema za vodenjake. Dakle, uvijek su odjeveni savršeno te uvijek izgledaju sjajno.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0