Life&style
Ovi horoskopski znakovi promijenit će stil u 2022. godini

Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine

  • Uskoro ćemo otvoriti šampanjac za bolju i uspješniju 2022. godinu
  • A budući da je i Nova godina poput novog početka, mnogi ljudi sada žele promijeniti svoj imidž
  • Na primjer, novu boju kose, drugačiju frizuru ili novi modni stil…

Dosadio ti je tvoj dosadašnji stil odijevanja, frizura, općenito vanjski imidž koji te prati godinama te žarko želiš drastične promjene? Možda to ima veze s tvojim horoskopskim znakom…  Naime, za tri horoskopska znaka zvijezde predviđaju osobito veliku vanjsku promjenu u Novoj godini. Otkrit ćemo ti hoće li se tvoj horoskopski znak uskoro oprostiti od duge kose, izlizane odjeće ili prirodne boje kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)

Ova tri horoskopska znaka će doživjeti promjenu stila 2022. godine...

1. Vodenjak: ekscentrični komadi

Samorealizacija je ključna riječ koja nosi tvoj horoskopski znak kroz život. Ako imaš ideju, nemoj oklijevati i odmah je provedi u djelo. Zbog tvoje neiscrpne spontanosti, ne čudi da ćeš se, prema horoskopu, odvažiti na makeover u 2022. godini.

Budući da nemaš problema plivati protiv mainstreama te voliš slaviti svoju individualnost, vjerojatno će tvoja promjena stila biti golema. Ako si plavuša, razmisli o bojanju kose u tamnu, ako pak imaš crnu kosu, bakrena nijansa je opcija za tebe. Kod tebe također nisu isključeni bob ili šiške. Također bi mogla nabaviti potpuno novu garderobu u kojoj ćeš se oslanjati isključivo na ekscentrične komade. Tvoj moto za 2022. godinu glasi: više je više!

Tvoj horoskopski znak otkrit će ti koji luksuzni modni komad trebaš nabaviti 2022. godine

2. Jarac: nova frizura

Tvoja odluka za 2022.: živjeti održivije. Zato je promjena osobito učinkovita u modnom sektoru. Prije svega, započni novu godinu velikim čišćenjem. Prodaj, pokloni i mijenjaj svoju staru odjeću te ulaži u nove, održive komade.

Naravno, ne želiš propustiti ni beauty program. Zato ćeš u siječnju ulagati puno vremena kako bi pronašla idealnu i održivu boju kose. Topli tonovi stajat će ti osobito dobro u Novoj godini pa dopusti da tvoj horoskopski znak zablista. U 2022. godini oslanjat ćeš se i na bezvremensku frizuru koju ne moraš stalno šišati. Tvoja horoskopska mantra za 2022.: Nova godina, bolja ja!

Najsretniji datum u 2022. godini za svaki horoksopski znak Možda vas zanima Ovo je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022. godini, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

3. Rak: upadljiviji makeup

Promjene su užas za tvoj ziheraški orijentiran horoskopski znak. Godinama nosiš istu frizuru, a nježni pramenovi su ti bili najveća promjena - do sada! Ako si dugo razmišljala o tome da se ošišaš na trendi šiške i konačno nijansiraš kosu preljevom, početak godine idealno je vrijeme za to. Ne brini, preljevi traju samo otprilike osam pranja, a šiške će također izrasti za nekoliko tjedana. A ako ti se svidi tvoj novi izgled, možeš razmisliti o bojanju kose.

Osim toga, inače oprezni rak možda će u Novoj godini upotrijebiti više upadljivije šminke: mačje oči, tamnocrveni ruž i highlighting bit će na programu. Tvoj horoskopski moto za Novu godinu: više hrabrosti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JADE (@shadesbyjaden)

Photo: Unsplash/Burgess Milner

Komentari 0