Horoskop

Žene ova 4 horoskopska znaka stalno pokušavaju poboljšati stil odijevanja svog partnera

  • Ovo su četiri horoskopska znaka koji su iznimno samouvjereni kada su u pitanju njihovi modni odabiri
  • Čak su skloni diktirati i partneru kako da se odjene. Tom su nekako sklonije žene, zar ne?
  • Naravno, pa to nam je misija! U čemu bi on samo odjeven hodao da ne pripazimo...  

Mnogi ljudi vide odijevanje kao način izražavanja onoga što jesu. Neki su svjesni svojih 'modnih sposobnosti', a neki su i jako sigurni u vlastiti stil. Ove dame i gospoda, koji podržavaju visoku modu ili jako paze na svoj osobni stil, smatraju se pravim ljubiteljima mode. No, čak i ako nemamo tako visoke ciljeve, jako često imamo stav kako ne bi trebalo. A krive cipele ili košulja najviše nas mogu uzrujati kad su na našem partneru.

Možda vas zanima qqwe Miss7 Horoskop

Postoje četiri horoskopska znaka koji zadatak da svog dragog malo "srede", poboljšaju mu stil i naprave reprezentativnim primjerkom dobro odjevenog muškarca shvaćaju preozbiljno. Otkrit ćemo ti tko su one... I same se vole lijepo odjenuti pa ne žele pokraj sebe imati modno spadalo - jer, ruku na srce, mnogim muškarcima je odjeća samo sredstvo kojim prekrivaju tijelo.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Rak

Račice više vole da stvari budu jasne i prikladne. Prizemljene i skromne same nisu velike obožavateljice upadljivih modnih kombinacija niti pate na modne dodatake i odjeću. S druge strane, jednostavno uživaju gledajući svog partnera kako se dotjeruje - za njih. To ih može jako napaliti, pa se fokusiraju na svaki detalj odjeće svog partnera. 

Ovan

Ovnice vole biti u centru pozornosti! Oni sebe dosljedno vide kao važne protagoniste i junakinje na pozornici života i nerijetko sebe stavljaju na prvo mjesto. Zašto im je onda uopće važno kako je odjeven njihov partner?  Mrze scenarij u kojem bi ih on osramotio. Stoga često daju sve od sebe i paze da svaki detalj u garderobi partnera odgovara njihovom.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Ribe

Kada je riječ o odijevanju, ribe imaju prirodan osjećaj za stil i nikad ne mogu pogriješiti. One su uvijek tip-top sređene i imaju izvrstan smisao za modu - te imaju tendenciju da snažno utječu na svog partnera. Od odgovarajućih cipela i torbi, do modnih dodataka i parfema, sve je pažljivo isplanirano.

Vaga

Vage imaju neobičan smisao za modu. Sklone su stvaranju vlastitih modnih trendova, umjesto da ih se striktno pridržavaju. Imaju poseban smisao za modu i dosljedno se ističu svojim odvažnim odabirom odjeće. Njihovi hrabriji i otkačeniji modni stil može čak izazvati da partneru bude pomalo neugodno. Često nagovaraju partnera da se jednako modno predstave kao par.

Znakovi koji ove godine neće imati sreće u ljubavi Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka neće imati nimalo sreće u ljubavi u 2023. godini Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0