Horoskop

Tjedni horoskop: Retrogradni Uran donosi promjene svima, a nagradit će one koji su uvijek kontra

  • Zbogom retrogradnom Merkuru (napokon!), 24. siječnja planet Uran počinje se kretati "unazad"
  • Naša domaća zadaća tijekom tog perioda provjeriti jesu li promjene koje smo napravili rezultirale slobodom koju želimo
  • Pogledaj što sve još donosi horoskop za ovaj tjedan 

Svatko tko još ima osjećaj da živi u zatvoru može se vratiti na posao i ponovno se osloboditi. Naime, Uran će ovaj tjedan opet biti direktan… 

Tjedni horoskop od 23. do 29. siječnja 2023. godine.

Od 22. siječnja Uran se okrenuo direktno i ponovno ćemo osjetiti tu veliku želju za više slobode. Neki jače, drugi manje - ovisno o tome koliko si dobro napravila zadaću. 

Možda vas zanima Žene ova 4 horoskopska znaka stalno pokušavaju poboljšati stil odijevanja svog partnera Miss7 Horoskop

U svakom slučaju, ne može se pobjeći od uranskih preokreta i svi znakovi zodijaka bit će jednako pogođeni, ali promjene će se dogoditi na različitim područjima života. Kao i uvijek kada je Uran uključen, pomoći će nam ako radimo kao tim i koristimo se našim poznanstvima. Konvencionalno razmišljanje nas ne vodi nikamo. U ovom tjednu i tjednima koji dolaze, Uran nagrađuje one koji su spremni plivati protiv struje i biti pioniri.

Uran, kao vladar vodenjaka, dobiva vjetar u leđa od sunca, koje je također u ovom zračnom znaku i tvori pozitivan aspekt (sekstil) prema Jupiteru. Naš je osobni rast tako pod povoljnom zvijezdom. Nema sumnje da napuštanje zone udobnosti može biti zastrašujuće. Dobro je što se ovaj tjedan susreću i Venera i Saturn. Njihov spoj daje sigurnost u međuljudskim odnosima i izoštrava pogled na bitno.

Jarac

Ljubav: U tvojoj vezi vlada mir, a ti i tvoj partner razumijete se bez puno riječi. Nježnost i bliskost su ti svakodnevica. Ako si solo, bit ćeš dobro prihvaćena i brzo ćeš dobiti fanove koji su spremni na flert. Venera ti donosi od 27.1. puno šarenih leptirića…

Posao: Zvijezde ti poklanjaju jako dobro razdoblje kad je riječ o timskom radu. Poslovni planet Merkur je u tvom znaku, što ti donosi plus bodove. Oduševljavat ćeš sve svojom stručnošću i pouzdanošću. Nemoj riskirati financijski, umjesto toga koristi svaku priliku da uštediš novac.

Zdravlje: Ovaj tjedan imaš sve što je potrebno i ne moraš bježati od bilo kakvog opterećenja. Izdržljiva si i uporna. 

 | Autor: Instagram Instagram

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars pomoći će samcima da zablistaju i povećaju svoju privlačnost. To je dobro, jer konačno opet iskri u flertu i osjećaji imaju sadržaj. Jesi li u vezi? Partner će te razmaziti i osjećat ćeš se voljeno.

Posao: Trenutačno ti je lakše unijeti strukturu u svoje zadatke i riješiti stare probleme. Rutina funkcionira dobro, kreativne stvari su zabavne i možeš računati na podršku kolega. Što su tvoje ideje originalnije, to su bolje prihvaćene. Jako mudro barataš s novcem.

Zdravlje: Sunce i Venera u vodenjaku čine da procvjetaš. Što se tiče karizme, postižeš vrhunsku formu. Puna si života i sjajiš poput malog sunca. Dobro se zabavljaj i uživaj u svakom trenutku.

Ribe 

Ljubav: Kao samcu potrebna ti je ljubav, a Venera pojačava tvoje vibre i želju za bliskošću od 27. siječnja. Međutim, Mars pretrčava: Potreban je oprez, brzi seks vjerojatnije će ti donijeti glavobolju. Kod parova je sve malo crno pa malo bijelo. Sukobljene zvijezde otežavaju balansiranje. Bit ćete oboje jako osjetljivi. 

Posao: Diplomacija i osjećaj za mjeru potrebni su ti ovog tjedna. Mars ti donosi stres na poslu. Što više vremena odvojiš za sebe, to će ti bolje ići na poslu. Timski rad ti donosi više uspjeha nego ako radiš sama. Financijski stvari izgledaju dobro.

Zdravlje: Mars prigušuje tvoju želju za sportom i slobodnim aktivnostima. Oslanjaj se onda radije na ugodne sate kod kuće i navečer se odmori uz čašu vina. Savjet: Wellness i njega djeluju sada osobito dobro na tebe.

Ovan

Ljubav: Sada vladaju ljubavne zvijezde po tvom ukusu. Samci su preplavljeni poticajnim osjećajima i beskrajno koketiraju. Čini se da ti je velika ljubav nadohvat ruke. Ružičasti oblak je stalno prisutan među partnerima. Imaš veliku želju za seksom i osjećaš se kao da si se upravo zaljubila.

Posao: tvoje vrijednosti rastu. Na poslu si zaposlenik tjedna i možeš uživati u radu sa svojim timom. Odmah ćeš se složiti s novim kolegama ili teškim klijentima. Uživat ćeš u svojim zadacima i visoko si motivirana na poslu. Zahvaljujući suncu i Jupiteru, put prema gore ti je otvoren. Međutim, potrebno ti je ipak malo više strpljenja kada su u pitanju financijska pitanja.

Zdravlje: Mars i Jupiter djeluju na tebe kao fitness turbo. Imat ćeš golemu zalihu energije i samouvjerenosti. Snowboarding i strmoglavo skijanje, kućni projekti ili ambiciozni sportski ciljevi: sada možeš postići sve što zamisliš.

Bik

Ljubav: Slobodni neće biti u aktivnoj potrazi za partnerom. Prepustit ćeš slučaju hoće li doći do sudbonosnog susreta. Kod parova svakodnevne sitnice kvare romantiku. Dobra stvar je da vam Merkur pruža najbolje vibracije dobar razgovor.

Posao: Trenutačno osvajaš bodove na poslu s dobro osmišljenim konceptima i samopouzdanjem. Radiš učinkovitije i možeš se sama uhvatiti u koštac sa raznim zadacima. Također ćeš biti dobra u instrukcijama i motiviranju kolega. Kada ćeš pregovarati o cijenama i uvjetima ugovora, ponašat ćeš se hladnokrvno i provlačit ćeš svoje ideje.

Zdravlje: Imaš golemu mentalnu moć. Sada jako dobro upravljaš sa svojim životom i osigurat ćeš si dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. U slobodno vrijeme ćeš se brzo opustiti. Voliš biti vani, čak i na hladnom zimskom zraku, jer kao zemljani znak uživaš u prirodi.

 | Autor: Instagram Instagram

Blizanci

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i erotični Mars povećavaju sada tvoj seksepil. Samci mogu sada flertovati do mile volje, jer će privlačiti pažnju brzo i intenzivno. U vezi si? Venera pokreće tvoju vezu i povećava želju za erotskim igrama i maženjem.

Posao: Planet moći Mars motivira te da budeš predanija poslu. Potrebni su ti novi izazovi i tražiš uzbudljive zadatke. Također ti je lako prikazati se u pravom svjetlu, jer nitko neće biti imun na tvoju samouvjerenost i karizmu. 

Zdravlje: U formi si i doista ćeš briljirati u sportu i na treninzima. Osjećaš se dobro i možeš si više vjerovati. Ali to nije sve: Venera djeluje kao eliksir ljepote i povećava tvoje uživanje u wellnessu, njezi kože i svemu što čini da izgledaš još bolje.

Rak

Ljubav: U tvojoj vezi prevladava harmonija, jer Uran i Neptun potiču uspjeh. Kao ljubavnica si maštovita i otvorena za nove ideje. Samci će od 27.1. biti u naletu: Venera tada daje slatke impulse za flert i ubrzano lupanje srca. Napokon će se nešto dogoditi!

Posao: Na poslu trenutačno vlada rutina, a važni detalji i sastanci oduzimaju ti puno vremena. Kad su financije u pitanju, potrebna ti je mudrost, jer ne može se na sva pitanja dati konačan odgovor. Ali, uz malo strpljenja, jasnu strategiju i razumnu mentalnu mapu, sve možeš dobro obaviti.

Zdravlje: Treba ti puno odmora. Duge šetnje, promjena okruženja i više vremena za kreativnost i opuštanje su ono o čemu sanjaš. Tvoja razina energije je prilično umjerena i pomalo si klonula. Ali, od  27.1. će ti raspoloženje rasti. 

Lav

Ljubav: Sada je tvoj seksepil golem, ali ne voliš da te sputavaju. Samci prihvaćaju sve što obećava da će biti zabavno. Oni u vezi su ovaj tjedan sve osim umiljatih mačaka. Sunce i Venera djeluju izazovno i golicaju tvoju ratobornost.

Posao: Ovo je sjajan tjedan za karijeru i uspjeh. Sve je obećavajuće pa možeš slobodno testirati svoje talente. Gotovo svake minute stvarat ćeš originalne ideje. Međutim, malo si nemarna prema svojim financijama. Sklona si luksuzu.

Zdravlje: Tvoja želja za raznolikošću i užitkom je velika. Sve ide super dokle god ne pretjeruješ u jelu ili piću. Tvoje samopouzdanje je veliko: Mars i Jupiter te jačaju i još ga povećavaju. Dobro je vrijeme za izgradnju izdržljivosti i kondicije.

Djevica

Ljubav: Trenutačno ti odgovaraju pametni, kulturni ljudi. Merkur ti izoštrava um pa će ti prići samo oni obožavatelji koji ti imaju nešto intelektualno ponuditi. U vezi si? Sada su dobra komunikacija i dogovor u prvom planu. Najviše ćeš uživati u zajedničkom stvaranju novih planova.

Posao: Merkur i Uran čine te aktivnom na poslu. Prikupljat ćeš važne informacije i povezati se s kompetentnim ljudima. Uživat ćeš u razmjeni iskustava i učenju. Financije ti također idu dobro: bolje ćeš usklađivati troškove i prihode.

Zdravlje: Velika je vjerojatnost da ćeš spavati zimski san. Opuštena si i trebaš odmor i više vremena za sebe u slobodno vrijeme. Super je da te Merkur čini mentalno jakom i duhovno budnom.

 | Autor: Instagram Instagram

Vaga

Ljubav: Slobodni sada žele bezbrižne flertove. Možeš to i dobiti, jer povoljne vibracije tjeraju te na eksperimentiranje i lupanje srca. Otvorena si za sve što obećava zabavu. Venera i Mars daju ti intenzivnu erotsku snagu i bude želju za ljubavlju - također i kod parova.

Posao: Kreativne ideje će ti ovaj tjedan konstantno dolaziti na pamet. Osim toga, tvoje poslovne kontakte karakterizirat će velike simpatije. Financijski se savjetuje oprez, jer previše voliš trošiti novac na lijepe stvari. 

Zdravlje: Trenutačno imaš puno samopouzdanja. Svoje zadatke rješavat ćeš sa žarom. U slobodno vrijeme imat ćeš volju boraviti u prirodi, bez obzira kakvo je vrijeme. 

Škorpion

Ljubav: Tvoje su zvijezde pomalo kontradiktorne. Samci će privlačiti poglede, ali bit će ih teško inspirirati. Smirenost i sporiji pristup donijet će ti više uspjeha. Parovi imaju drugačiju atmosferu svaki dan. Nekad će se voditi žestoke rasprave, a nekada intenzivno ljubav.

Posao: Merkur povećava tvoju ambiciju i asertivnost. Trebaju ti izazovi i željet ćeš pokazati što imaš. U svom timu si pametan analitičar, a suradnja dobro funkcionira. Riskirat ćeš nešto financijski, ali točno ćeš osjetiti što se isplati, a što ne.

Zdravlje: Početkom tjedna će još uvijek biti relativno mirno. Bit ćeš duboko zadubljena u svoje misli i bit će ti potrebno više odmora i udaljenosti od gužve u slobodno vrijeme. Od 27.1. plima se okreće: prštit ćeš od joie de vivre i uživati u dobrom životu. 

Strijelac

Ljubav: Kao otvoreni i druželjubivi samac lako ti je koketirati. Pogotovo sada kada su Venera i Jupiter na tvojoj strani. To će imati magnetski učinak na tvoje obožavatelje. Parovima je lako osvježiti vezu blistavim iznenađenjima. Tvoje ideje će se svidjeti tvom partneru.

Posao: Zvijezde su ti sada naklonjene. Na poslu ćeš dobro komunicirati, razmjena informacija i umrežavanje funkcionirat će savršeno. Sunce i Jupiter donijet će ti nova priznanja. Sada imaš osjećaj za ono što se isplati, planirat ćeš vrlo dalekovidno i izvlačiti maksimum iz svog novca.

Zdravlje: Bit ćeš dobro raspoložena, ali osjećat ćeš da ne trebaš samo zabavu i provod, nego i dubinu i duševnu hranu. Dobra knjiga i fina  dekica sjajno će ti pomoći. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Sestrinski horoskopski znakovi Možda vas zanima Svaki horoskopski znak ima svoj sestrinski znak s kojim je sudbinski jako povezan, evo koji su to Miss7 Horoskop
Photo: Instagram

Komentari 0