Horoskop

Tjedni horoskop: Ove znakove čeka uzbudljiv tjedan pun zavodljivih trenutaka i strasti

  • Nakon mladog mjeseca u znaku djevice, za koji se nadamo da nam je pomogla kanalizirati našu unutarnju Marie Kondo, nalazimo se u sredini razdoblja djevice
  • A djevica želi red i samo red, na gotovo svim razinama, dakle, idealno je vrijeme za veliko spremanje
  • Također, zahvaljujući Veneri pred nama je vrlo zanimljiv tjedan prepun intenzivnih emocija i strastvenih trenutaka

Borimo se da razmišljamo pozitivno (Merkur-Jupiter), tražimo rješenja i mnogo smo fleksibilniji nego u posljednjih nekoliko mjeseci. Rasprave ne izbjegavamo, nego raspravljamo na civiliziran način. 

Tjedni horoskop od 29. kolovoza do 4. rujna

Poštenje je velika tema ovog tjedna i u svijetu horoskopa, baš zato što moramo puno raspravljati i pregovarati. U pozadini, Saturn i Uran pružaju stalni pritisak za preispitivanje i poboljšanje uvjeta, dok također uključuju nekonvencionalne ideje. Ponekad su, međutim, ideje od prekjučer nešto najnekonvencionalnije što ti može pasti na pamet. Naš je posao sastaviti najbolje od svih svjetova na takav način da bude što manje nedostataka. To zahtijeva dalekovidnost i nepristranost. Ovo posljednje mnogima je najteže jer sebe smatraju obrazovanijima i prosvijećenima od drugih. Venera u lavu kao da nam želi reći da je i formiranje srca nešto vrlo vrijedno i važno.

Venera je još uvijek u teškoj situaciji u napetosti s Uranom i Saturnom početkom tjedna. Osjećamo se malo cijenjenima ili čak obezvrijeđenima, ali prkosimo kritici i znamo koliko vrijedimo. Trebali bismo se prisjetiti najboljih trenutaka u životu i iskopati i revitalizirati dobar osjećaj. Prijatelj nam može pomoći jer sigurno zna zašto nam je prijatelj i zašto to želi ostati. Možeš li svog partnera nazvati najboljim prijateljem?

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka imaju odlične predispozicije postati poznati i slavni Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Parovi žele osvježiti svoju vezu. Sjajno se slažu u svakodnevnom životu i u krevetu, jer okrepljujuće tendencije Sunca i Urana donose mnogo raznolikosti u vezu. Samci žele poseban susret i spremni su dopustiti dublje osjećaje. Sada sve može ići vrlo brzo.

Posao: Ambiciozna si i sama sebi najbolji trener. Proizvodit ćeš jednu ideju za drugom. Međutim, nije sve što imaš na umu zapravo izvedivo. Treba vremena da pustiš da stvari sazriju, osobito kada su u pitanju financijske odluke.

Zdravlje: Usredotočena si na uživanje u životu: uživaš u dobroj hrani, vrhunskim vinima i svemu u čemu se može uživati. To brzo može postati previše dobra stvar jer ti se ne da bez toga. Sunce te još uvijek štiti. Kad dođe do toga, znat ćeš svoje granice.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars pospješuju vezu. Parovi imaju veća očekivanja od svoje veze. Treba im više obraćanja i odjeka. Još ne ide sve glatko, moguće su razlike. Samci se oslanjaju na osvajanja i prilično su agresivni u tome.

Posao: Zvijezde te čine velikodušnom i mudrom u isto vrijeme. Naći ćeš zajednički nazivnik sa svojim kolegama, kupcima i/ili šefom. Korištenjem društvenih medija skupljaš bodove i donosiš ono što se traži. Financijski stvari idu na bolje, novac pristiže.

Zdravlje: Mars i Jupiter te podržavaju i daju ti novo samopouzdanje. Tvoja motivacija kada je u pitanju sport je velika, možeš više. Autogeni trening i meditacija su dobrodošli.

Ribe

Ljubav: Ti i tvoj partner prolazite kroz fazu kontradikcija. I seks i erotika su super, ali postoji i sklonost bespotrebnom pretjerivanju u malim stvarima. Samci će koristiti svoj seksipil i dobiti što ili koga žele.

Posao: Na poslu si vrlo samopouzdana i samouvjerena te možeš privući pažnju važnih ljudi. Napreduje se, ali ovaj tjedan treba i puno snage. Potrebno je više strpljenja ako želiš da bude savršeno. Financijski ti se isplati iskoristiti potencijal uštede i usporediti cijene za veće kupnje.

Zdravlje: Mars se kreće izazovno pa moraš dobro upravljati snagom i smanjiti napor u sportu. Izgleda sjajno kada se opuštaš: Neptun ti pomaže da stvari ne vidiš tako usko i da razviješ veliku unutarnju pribranost.

Ovan

Ljubav: Venera i Mars podižu tvoje raspoloženje i karizmu. Otvorena si za sve novo što ti donose stranice za ljubav i upoznavanje. Postoji kretanje u stvarima srca. Voljeni također stavljaju ružičaste naočale i uvijek iznova unose više raznolikosti u svoje partnerstvo novim idejama.

Posao: Sada se želiš baciti na posao i savladati svoje zadatke s odličnim ocjenama. Voliš raditi, kreativna si i za sve nalaziš brzo rješenje. Lako ti je motivirati svoj tim i preuzeti odgovornost. Međutim, kada je kupovina u pitanju, malo si premašila svoj budžet. Trenutačno si tako nevjerojatno fascinirana luksuzom.

Zdravlje: Tvoj unutarnji stav je vrlo pozitivan i odišeš velikim samopouzdanjem. To je vidljivo i tijekom treninga. Mars i Saturn nude super konstelacije koje će te izgraditi i podići ti samopouzdanje. Radiš na svojoj figuri na discipliniran način i doista ozbiljno krećeš s vježbanjem.

horoskop roditelji Možda vas zanima Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Sunce i Uran daju ti atraktivnu karizmu. Kao samac potpuno si opuštena i puštaš da se stvari odvijaju svojim tijekom. Oni u vezi to podnose jednako lako. Trebaš samo malo više slobode za sebe kako bi ponovno mogla intenzivnije uživati u vremenu s partnerom.

Posao: Što se više odmoriš za svoje zadatke ovaj tjedan, stvari će ići bolje. Kreativnih ideja nema toliko, a i pripazi na svoje financije. 

Zdravlje: Najavljene su najbolje sunčane vibracije! Trenutačno ravnoteža između posla i privatnog života dobro funkcionira i češće si uzimaš slobodno vrijeme. Jako si otvorena prema duhovnosti i intelektualnom razvoju. Meditacija, odmor i više sna osobito će ti dobro doći.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars pojačavaju tvoj seksepil. Samci to iskorištavaju kada flertuju. Uživaju biti poželjni. Za parove, dobre vibracije unose više erotike u igru. Sjajna faza zbog koje doista poželiš ponovno biti u vezi!

Posao: Sukobi u timu mogu se riješiti i ljudska strana se može potpuno razviti. Voliš se baviti kreativnim idejama i više uživaš u svom poslu. Predstavljat ćeš sebe ili svoje proizvode u boljem svjetlu. Prilikom kupovine pronaći ćeš povoljne cijene i pouzdano pregovarati.

Zdravlje: Energizirane vibracije s Marsa motiviraju te da se ističeš u sportu. Tvoj barometar performansi raste i imaš puno snage na raspolaganju za svakodnevni život i kućanstvo. Pazi na svoju figuru i drži se superhrane, vitamina i puno tjelovježbe.

Rak

Ljubav: U vezi su stvari opuštene, osjećaš da si s partnerom u dobrim rukama. Čak i ako se ne slažete uvijek, osjećate veliku povezanost. Kao samac uživaš u slobodi, voliš biti u pokretu i koketirati kad se ukaže prilika. Tvoj ležeran način ponašanja dobro je prihvaćen.

Posao: Trenutačno te lijepe stvari u životu prilično skupo koštaju. Budite oprezna pri trošenju novca. Trenutačno voliš samo najskuplje stvari. Super je da ti sve što ima veze s računalima i Internetom donosi nove prednosti na poslu.

Zdravlje: Trenutačno voliš biti na svježem zraku i što češće vježbati na otvorenom. Fokusirana si na jednostavne stvari, dobro kuhaš, dobro spavaš i vješto blokiraš stresne trenutke iz svakodnevice. Trenutačno si manje sposobna tolerirati previše dobrih stvari, ali ne možeš imati dovoljno pažnje i distance.

Lav

Ljubav: Venera te pazi i mazi. Samci su karizmatični i vrlo privlačni. Online kontakti idu sjajno, mnogi se spojevi pretvore u više od izlaska. Parovi se dobro slažu sa svojim partnerom, uživaju u ugodnom seksu i puštaju energiju da teče.

Posao: Sada si jako popularna kao kolega. Venera ti osigurava simpatije i prijateljsku atmosferu na poslu. Kupce je lakše osvojiti, a šef cijeni tvoj rad. Rado trošiš novac na ljepotu i luksuz, ali nećeš prekoračiti svoje granice.

Zdravlje: Planet snage Mars ima osvježavajući učinak na tebe i tvoje raspoloženje. Ovaj tjedan imaš više samopouzdanja i osjećaš da imaš puno stvari u svojim rukama. Uživat ćeš u boravku na otvorenom. Izleti jako pozitivno utječu na tebe i tvoje psihičko stanje.

Možda vas zanima Ovo Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Ljubav: Parovi imaju tendenciju iznenaditi partnera svojim idejama. Za održavanje harmonije potrebni su dobar razgovor i više razumijevanja. Samci su jako uzbuđeni i žele nadoknaditi propušteno. Budi oprezna, možda očekuješ previše od flerta.

Posao: Savršeno vladaš strategijom i planiranjem. Znaš tko i što je korisno u poslu. Ali, trenutačno ti je potrebno puno takta, a računa se i ljudska intuicija. Budi oprezna kada su u pitanju financije i potpisivanje ugovora, jer su Mars i Jupiter izazovni. Pažljivo provjeri nove poslove i poslovne partnere, tada ćeš biti sigurna.

Zdravlje: Tvoja je agresivnost prilično prigušena. Za sve ti treba malo više vremena i trebala bi biti strpljivija sama sa sobom. 

Vaga

Ljubav: Tvoje zvijezde probudit će tvoj talent zavodljive ljubavnice. Empatična si i osjećaš što pokreće tvog partnera. Venera i Mars ti također daju puno strastvenog goriva, tako da može postati prilično intenzivno u spavaćoj sobi. Tvoji će se osjećaji brzo rasplamsati uz ove seksi zvijezde.

Posao: Umrežavanje i komunikacija teku gotovo automatski. Imaš prave ljude pri ruci i točno znaš kako financirati svoje projekte. Financijski planet Merkur ti ovaj tjedan donosi više novca.

Zdravlje: Mars ti daje dobar energetski poticaj. Doista voliš ispuštati paru sportom i testirati svoje osobne granice. Izgradnja mišića i kondicije uspijeva optimalno. Venera je također aktivna: tretmani ljepote omogućuju ti da zablistaš.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Venera je u pogonu i otkrivaš kraljicu drame u sebi. Sklona si nepotrebnom preuveličavanju nesuglasica. Parovi bi se prema partneru trebali ponašati s više nježnosti. Slobodni koketiraju agresivno i brzo puštaju nove obožavatelje da im priđu. Ali, ako ti se nešto ne sviđa, upotrijebi svoj žalac.

Posao: U svom poslu pokazuješ da se ljudi mogu osloniti na tebe i tvoje vještine. Sunce i Neptun pomoći će ti da se potvrdiš. Tvoji dobri koncepti donijet će ti mnogo pohvala i više novca. U kupovini si ipak pomalo sklona ljepoti i luksuzu.

Zdravlje: Trenutačno imaš dobar stav prema životu i u stabilnom si stanju. Neptun ti daje super intuiciju, a sunce puno snage i samopouzdanja. Osim toga, možeš se opustiti gotovo pritiskom na gumb i brzo osjetiti što je dobro za tebe.

Strijelac

Ljubav: Venera snažno djeluje. Intenzivni osjećaji su popularni i osvježavaju svakodnevne odnose. Samci žele stupiti u kontakt i žele postići pogodak. Pažnja: ima potencijala za više!

Posao: Zvijezde tjedna pojačavaju sve što ima veze s umrežavanjem i financijama. Pažljivo kalkuliraju i znaju gdje nešto nabaviti po najjeftinijoj cijeni. Pregovori teku dobro i vrlo si vješta u prenošenju svojih stavova. Jako uživaš u kreativnim zadacima, a ideje su ti trenutačno jednostavno briljantne.

Zdravlje: Venera ti daje najbolje vibracije za izvrstan izgled te osigurava blistav osmijeh i kožu. Superhrana i dobra količina tjelovježbe održavaju tijelo u formi i poboljšavaju ti kondiciju.

Možda vas zanima Druženje s prijateljicama dobro je za mentalno i fizičko zdravlje, čak i za vitkost! Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0