Life&style
horoskop roditelji

Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu

  • Tko se od budućih roditelja nije zapitao kako će jednoga dana izgledati njegovo dijete?
  • Kad bi bar imalo taj lijepi osmijeh na tatu i gustu kosu na mamu... 
  • Naravno, o genetici ovisi i izgled, no zvijezde ipak mogu pridonijeti, na neki način

Postoje horoskopski znakovi koji su kompatibilniji od drugih, a određeni znakovi čine sjajan roditeljski tim u odnosu na druge. Kompatibilni horoskopski znakovi uvelike utječu i na to kakva će biti djeca i to ne prvenstveno fizički. Jer sva su djeca preslatka, ali neku će odlikovati i unutarnja ljepota, hrabrost ili, na primjer, slobodni duh zbog načina na koji su odgajana. Iako je roditeljstvo naporan posao, ovih 5 parova znakova će briljirati u toj ulozi, a i zajedno će stvoriti divno potomstvo.

1. Ovan i strijelac

Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju što vezu čini vrlo strastvenom. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, ovna i strijelca čeka uzbudljiv zajednički život. Par željan uzbuđenja napravit će preslatku, hrabru i avanturistički nastrojenu djecu. Njihova djeca bit će samouvjerena i spremna prihvatiti svaki izazov baš kao i njihovi roditelji! Bit će obitelj koja voli prirodu, a ovan i strijelac naučit će svoje bebače ljepotama svijeta.

Možda vas zanima Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični Rubrika Stars Stars

2. Bik i vaga

Bik i vaga izgledaju dobro zajedno. Imaju dobar ukus i stil i svoju će ljubav prema modi prenijeti na djecu. Dakle, ako vidiš par s najbolje odjevenim bebama velika je vjerojatnost da su roditelji bik ili vaga! Zamisli sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatku odjeću - njihovo dijete izgledat će lijepo od glave do pete.

Ovih 5 parova horoskopskih znakova zajedno će imati najljepše bebe | Autor: shutterstock shutterstock Kako će tvoja beba izgledati, naravno, ovisi o genetici majke i oca, ali astrologija također može imati ulogu u izgledu djeteta

3. Rak i ovan

Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske vještine i velike snove. Odgajat će lijepu djecu slobodnog i sretnog duha. Dijete koje ima roditelje raka i ovna uvijek će biti poučeno da je samo nebo granica. Njihova će djeca postići velike stvari i uvijek će učiniti njihove roditelje ponosnima! Zbog svojih dobrih komunikacijskih vještina, rak i ovan imat će najsložniju obitelj s najmanje svađa.

4. Djevica i jarac

Djevica i jarac vrijedni su radnici koji uvijek rade sve zajedno, a prenijet će te osobine i na svoju djecu. Njihova djeca bit će vrlo pametna i znat će kako se nositi sa svakom situacijom. Također, zbog svoje pameti, marljivosti i vanjske i unutarnje ljepote - bit će na najboljem putu prema uspjehu!

Djeca koju su rodile majke u 40-tima imaju neke prednosti Možda vas zanima Iznenađujuće osobine djece koju su rodile majke starije od 40 godina Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Vaga i djevica

Vaga izvlači ekstrovertiranu stranu obično sramežljive djevice, a kad odluče imati djecu, njihova će djeca biti dobro odgojena i pažljiva. Djeca vage i djevice brzo će se naviknuti i na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voljet će biti u blizini ljudi. Također, zbog toga će razviti vlastitu grupu prijatelja od samog djetinjstva, a mogli bi biti poznati i kao najpopularnija djeca u školi.

Photo: Shutterstock

Komentari 0