Love&Sex
Savršen prvi korak prema podznaku

Flertovanje po horoskopu: Ovako će svaki horoskopski znak napraviti savršen prvi korak

  • Ne moraš se oslanjati na zvijezde (samo) za spojeve, ali dobar savjet uvijek pomaže
  • Na primjer, kada je riječ o tome da sve bude kako treba već u prvom koraku 
  • Imamo najbolji zvjezdani savjet za svaki horoskopski znak…

Novogodišnja odluka? Pronađi veliku ljubav! Zvijezde to sada čudesno olakšavaju, jer prevladava retrogradna Venera. Planet ljubavi je retrogradan između 17. prosinca i 29. siječnja – i to je savršeno za ponovno buđenje strasti. I to vrijedi za svaki horoskopski znak. 

Još jedan detalj: budući da je posebice naš podznak sličan našoj prirodi, sljedeći savjeti za upoznavanje namijenjeni su tvom horoskopskom podznaku. 

Ovan

Vi ovnovi možete biti hrabri, pa zašto onda niste? Izravno i jasno pokreni razgovor. Možda uz kompliment?

Bik

Bikovi su gurmani - pa što je onda savršena tema za prvi razgovor? Hrana! Također dobar savjet za prvi spoj: odlazak u gurmanski restoran.

via GIPHY

Blizanci 

Tvoje tajno oružje je humor. Započni razgovor s nečim zabavnim. Uostalom, većina samaca kaže: humor je vrlo važan u vezi.

Rak

Budi iskrena! Nemoj skrivati svoju osjetljivost i budi vrlo otvorena u vezi s tim. Iskrena razmjena je najbolji prvi korak za tebe.

Za ove horoskopske znakove će 2022. godina biti vrlo izazovna Možda vas zanima Za osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka će 2022. biti težak izazov Rubrika Life&style Life&style

Lav

Podcrtaj svoje samopouzdanje svojom ljubavlju prema zabavi i umjetnosti. Je li partner po tvom izboru stavio omiljenu seriju u svoj profil? Svakako provjeri!

Djevica

Budi iskrena prema sebi! Pregledaj profil muškarca s kojim ćeš izići, potraži svaki detalj i analiziraj ga. Informacije će ti pomoći u neobaveznim razgovorima.

via GIPHY

Vaga

Odvaži se biti romantična. S puno hrabrosti otvori svoje srce i pokaži otvoreno zanimanje za osobu po svom izboru.

Škorpion

Sve, samo ne obično! Izbjegavaj neobavezne razgovore i pridruži se razgovoru uz smiješnu igru pitanja i odgovora.

Najsretniji datum u 2022. godini za svaki horoksopski znak Možda vas zanima Ovo je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022. godini, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

Voliš avanture i otkrića. Obavezno obrati pažnju na fotke u njegovom profilu. Snimke iz egzotične zemlje? Svakako postavi pitanja o tome!

Jarac

Budi vrlo otvorena u pogledu svojih vrijednosti i ciljeva. Ne bi trebala više gubiti vrijeme. Prava osoba će to cijeniti.

via GIPHY

Vodenjak

Voliš neobične stvari! Ne skrivaj ovu stranu sebe. Namjerno se bavi specifičnim temama.

Ribe

Vjeruj u sudbinu. Pusti da te tvoja duhovnost vodi i prepusti malo kontrole. Ponekad to čini čuda!

Godišnji horoskop za 2022. Možda vas zanima Veliki godišnji horoskop za 2022.: Jupiter donosi sreću, imamo dobre vijesti za mnoge znakove! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0