Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Mladi mjesec daje nam poriv za novim početkom, ali tri znaka bore se s osjećajem nemoći

Ovaj mjesečev ciklus nećemo olako započeti. Ali, hrabrost i energija mladog mjeseca u znaku ovna pomažu nam da svladamo izazove, a pomoći će nam i sunce u znaku bika. 

Tjedni horoskop od 17. do 23. travnja 2023. godine

Sunce mijenja znakove 20. travnja pa luta bikom, gdje odmah kvadrira s Plutonom u vodenjaku. Sa suncem u znaku bika želimo osigurati ono za što smo radili i pošteno zaradili. To osobito vrijedi za materijalne stvari. Također nam je važno osigurati svoje mjesto u društvu. Kvadrat Plutona sugerira da želimo silom nametnuti svoje ciljeve. Ako to ne uspijemo, u ovoj se fazi možemo boriti i s osjećajem nemoći.

Ova trenutačna planetarna konstelacija utječe prvenstveno na bikove rođene od 21. do 30. travnja, čije sunce trenutačno transformira Pluton. Za utjehu, kad god je Pluton upleten, želi baciti malo svjetla na ono što se događa i pokreće kognitivni proces koji će te učiniti jačom. Čak i ako sunce u znaku bika potiče na udobnost i uživanje, sada ćeš se suočiti s nekim problemima u sjeni. Riječ je o prepoznavanju i transformaciji (egzistencijalnih) strahova…

Možda vas zanima Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Kontradiktorne zvijezde utječu na tvoje osjećaje. Tražiš partnera? Daj novim kontaktima više vremena za razvoj. Parovi bi trebali izbjegavati svakodnevni stres. Možeš postići više riječima punim ljubavi i nježnim gestama.

Posao: Mars i Jupiter su izazovni pa se ponekad može javiti stres na poslu. Kolege i kupci su zahtjevni i puno očekuju od tebe. Ali, ti si sada fleksibilna i intuitivno osjećaš kako svladati ili čak izbjeći kritične situacije. Financijski stvari idu dobro jer se držiš svog budžeta i koristiš potencijalne uštede.

Zdravlje: Puno toga će se događati ovaj tjedan. Tvoje zvijezde zahtijevaju fleksibilnost i debelu kožu. Ali, možeš to podnijeti ako svoj raspored oslobodiš nepotrebnih sastanaka i obaveza. Odmor i više sna omogućuju ti da lakše dišeš.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Venera te gura i pomaže da udahneš novi život u vezu. Otiđi na romantičan spoj, uzmi si puno vremena za sebe i partnera, uživat ćeš. Samci će genijalno sklapati kontakte. Od Venere dolaze trnci tako intenzivno da te gotovo zasigurno očekuje seksi flert.

Posao: Stvari s kolegama trenutačno idu dobro. Popularna si zbog svoje duhovite i kreativne prirode. Jupiter također pokazuje da se tvom šefu ili drugim važnim ljudima sviđaju tvoje ideje. Mogućnosti za napredovanje postoje, a i financije se bolje razvijaju.

Zdravlje: Venera i Jupiter dopuštaju ti da zablistaš. Priušti si više njege, wellnessa i možda kratki odmor. Kultura i promjena okoline pozitivno utječu na tvoju dušu. Tvoj energetski barometar raste.

Ribe

Ljubav: Kao samac ćeš rado flertovati, osobito preko društvenih mreža. Povoljne trenutke moći ćeš iskoristiti i uživo, a prolazan susret pretvoriti u kontakt koji obećava. Parovi će cijeniti dobar razgovor, ali su također skloni biti pretjerano kritični. Više vedrine dobro je za vezu.

Posao: Zadaci koje možeš obaviti sama trenutačno su ti vrlo lagani. Radit ćeš brzo i oslanjati se na dobar raspored i organizaciju. Međutim, kreativni zadaci oduzimat će ti više vremena jer ćeš se manje fokusirati na trendove, a više na održivost. Imat ćeš na umu financijske prednosti.

Zdravlje: Zvijezde ti sada daju snagu, izdržljivost i veliku maštu. To su najbolji preduvjeti za korekciju kursa. Potreban ti je odmor od svakodnevne rutine. Duhovne sugestije postaju ti važnije i imaju nadahnjujući učinak.

Možda vas zanima Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Sjajna mješavina Venere i Jupitera potiče sklad i čini te vrlo umiljatom. Uživat ćeš u nježnosti i bliskosti s partnerom. Sada ti definitivno treba više maženja nego velikih riječi. Slobodni će brže sklapati kontakte. Iznenađujuće si spontana i konačno spremna uložiti više osjećaja.

Posao: Sretan planet Jupiter jača tvoju poslovnu oštroumnost i pomaže ti da napreduješ na poslu. Pokazat ćeš puno vještina kada su u pitanju kadrovska pitanja ili timski rad. PR i društveni mediji također ti dobro idu, a originalne ideje donose više novca. Na financijskom planu možeš računati na uspješnu fazu.

Zdravlje: Sunce i Jupiter će te pokrenuti i natjerati da se baviš sportom i vježbanjem. Prikladne su aktivnosti na otvorenom ili fitness treninzi. Zdravstveno ćeš biti bolje.

Bik

Ljubav: Samci će biti jako društveni i otvoreni za posebne susrete i intenzivne osjećaje. Akcija je na dnevnom redu za parove. Dobro ćete se slagati i pokretati zajedničke projekte. I pri tome ćete se zabavljati. U krevetu ćeš biti strastvena i nježna u isto vrijeme.

Posao: Vrijeme je za akciju i to s uspjehom. Jako si motivirana i možeš inspirirati svog šefa i kolege za nove ideje. Merkur i Mars poboljšat će tvoju financijsku situaciju. Moguće je provesti unosne projekte, a tvoje prodajne brojke izgledaju obećavajuće.

Zdravlje: Povoljna kombinacija Merkura i Marsa obećava tjedan u kojem ćeš moći napuniti baterije i pokazati sjajne čelične živce. Sada možeš podnijeti veliko opterećenje. Ali znaš i kad treba stati na loptu. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Zvijezde oblikuju tjedan u kojem je naglasak na ljubav i razumijevanje. Ti i tvoj partner se izvrsno slažete i njegujete zajednički jezik. Samci bi mogli imati flert s osobom koja ima ono što je potrebno da postane partner iz snova. Sada je vrijeme da se aktiviraš!

Posao: Puna si ideja i imat ćeš sjajne kontakte kojima ćeš ih moći prezentirati. Ovaj tjedan pametno ćeš koristiti društvene mreže i PR za svoju karijeru. Sve će biti izvrsno što se tiče održavanja imidža. Ovo je također izvrstan tjedan za financije i ugovore.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su pale pa ćeš vrijeme radije ulagati u svoj oporavak. Venera nudi harmonične impulse pa se u slobodno vrijeme želiš opustiti i potražiti mir i tišinu daleko od gužve. Također ćeš uživati u kuhanju i delicijama. Malo luksuza poboljšat će ti pogled na život. 

Rak

Ljubav: Samouvjerena si i ne želiš kompromise u vezi. Ipak, bolje je pokazati osjećajnost, jer bi inače moglo doći do ozbiljne svađe. Samci će brzo uspostavljati nove kontakte, ali jednako brzo će ponovno izgubiti interes.

Posao: Zanima te budućnost i želiš nešto promijeniti. Kad je riječ o poslovima i karijeri, osjetit ćete svježinu. Razvijat ćeš nove koncepte i aktivno se uključiti u svakodnevni rad. Mars i Uran pomažu ti ne samo u predstavljanju inovativnih ideja, nego i u njihovom uspješnom provođenju. Financijski je, međutim, bolje igrati na sigurno.

Zdravlje: Mars ti donosi novu energiju. Razvit ćeš puno ambicija i  postaviti si više izazova. Ali, ne računa se samo sportski izazov. Također si otvorena za duhovni napredak i tražit ćeš relevantne informacije i materijale za čitanje.

Lav

Ljubav: Pokreću te erotika i mašta. Samci će riskirati vezu za jednu noć. Htjet ćeš nešto jako vruće, ali bez obaveza. Parovi također žele novi polet u spavaćoj sobi i zavodit će s puno profinjenosti.

Posao: Bit ćeš sklona biti pomalo nepromišljena u financijskom smislu. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi. Pametno trgovanje i usporedba cijena uštedjet će ti puno novca. Na poslu će stvari funkcionirati OK ako ostaneš spremna na kompromise i osloniš se na timski rad.

Zdravlje: Sunce i Jupiter su izvrsni za tvoje zdravlje. Mentalno i tjelesno stvari idu nabolje i razvit ćeš novu životnu radost. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Djevica

Ljubav: Parovi sada trebaju više strpljenja i osjetljivosti kako bi održali vezu. Venera izaziva napetost pa na neke stvari gledaš kritičnije nego inače. Samci će imati puno obožavatelja. Ali, nitko te zapravo neće emocionalno osvojiti. Sve ostaje prilično površno.

Posao: Želiš započeti s nečim novim. Na poslu ćeš zasukati rukave i riješiti zaostatke. Moći ćeš točno vidjeti što se isplati i gdje možeš dobiti više. Financijski stvari idu dobro. Vrlo dobro raspolažeš svojim novcem. 

Zdravlje: Tvoj energetski barometar ima nekoliko slabosti. Mars ti daje puno snage za svakodnevni život i sport, ali Venera te usporava. Dakle, dobro ćeš prolaziti kroz svakodnevni život, ali nemoj se isključiti u slobodno vrijeme i zaboraviti na stanke da napuniš baterije.

Vaga

Ljubav: Venera te sada čini kao partnera romantičnijom i nježnijom. Veza postaje jača, tjelesno i mentalno. Slobodni vole flertovati, a mogla bi se i zaljubiti. Sada imaš dobre šanse da dobiješ više od površne veze.

Posao: Venera olakšava umrežavanje i komunikaciju među kolegama. Razgovori za posao ili pregovori o plaći bit će uspješni. 

Zdravlje: Nećeš baš imati volje za kretanjem, radije bi više odmora i uživanja u životu. Sada je idealna faza za odmor ili produženi vikend. Venera te čini posebno osjetljivom na lijepe stvari: brzo ćeš se isključiti uz kreativan hobi.

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Ljubav: Mars će te dobro prodrmati pa ćeš odjednom osjetiti potrebu za promjenom. Samci će ostaviti prošlost iza sebe i krenuti u nove podvige. Međutim, sklona si prestići samu sebe. Daj osjećajima vremena da se razviju u miru. U vezi postoji potreba za razgovorom jer si alergična na rutinu.

Posao: Mars i Saturn stvaraju ugodnu radnu atmosferu. Tvoja motivacija raste i privlačit ćeš prave ljude za sebe i svoje poslovne ciljeve. Financijska strana još nije optimalno dobra: više prizemljenosti i svijesti o cijenama pomoći će ti da savladaš probleme.

Zdravlje: Upravo sada imaš puno snage i energije. Imat ćeš poriv za vježbanjem i zdravim načinom života. Samo naprijed! 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac

Ljubav: Sunce i Jupiter su u svom najboljem izdanju, pružajući samcima vruće vibracije za seksi flert. Djeluješ prilično samouvjereno. Budi oprezna, to može prestrašiti obožavatelje. U vezi nema puno vremena za nježne sate. Želiš ostvariti zajedničke planove za budućnost.

Posao: Trenutačno ti je vrlo lako preuzeti odgovornost i usmjeravati druge. Sunce i Jupiter dat će ti moć uvjeravanja i vodstva. Još jedan tračak nade: koristit ćeš svoj novac mudro i isplativo. Međutim, trenutačno ti je potrebno više vremena za kreativne ideje.

Zdravlje: Sunce i Jupiter donijet će ti novo samopouzdanje i doista dobro raspoloženje. Puna si snage i možeš više i jače. Ali, ne zaboravi se opustiti i priuštiti si dobar odmor.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0