Horoskop

Ovim horoskopskim znakovima treba cijela vječnost da otkriju svoje prave osjećaje

  • Dejtanje može biti prilično komplicirano, pogotovo ako imamo posla s osobama koje će nam otkriti što osjećaju tek i jedino ako ih otvoreno o njima pitamo
  • Razlog nečijih igrica, sramežljivosti i/ili oklijevanja nerijetko se skriva u pripadajućem horoskopskom znaku
  • Četiri su znaka posebno poznata po tome da im je potrebna cijela vječnost da otkriju što doista osjećaju

Svi koji smo ikada dejtali, sigurno smo se barem jednom našli zbunjeni ponašanjem osobe koja nam se sviđa. Osobe čije bi ponašanje otkrivalo da prema nama gaji osjećaje kojima se nadamo, ali unatoč njima, odnos ne napreduje ni približno onoliko brzo koliko bismo to htjeli. Da, dejtanje može biti prilično komplicirano, pogotovo ako imamo posla s osobama koje će nam otkriti svoje prave osjećaje tek i jedino ako ih otvoreno o njima pitamo, a razlog 'igranja' vruće-hladnih igrica, sramežljivosti ili oklijevanja nerijetko se može skrivati u horoskopskom znaku. Četiri su znaka posebno poznata po tome da im je potrebna cijela vječnost da otkriju svoje emocije.

Kao što astrologinja Theresa Reed kaže, zemlja je jedini element koji se ne miče: "Zrak je promjenjiv, vatra gori, a voda uvijek teče. Zemlja je stabilna koliko god to može biti, a što znači da su zemljani znakovi puno pragmatičniji po pitanju svega u životu, pa tako i ljubavi.”

Možda vas zanima Za ovih pet horoskopskih znakova mjesec ljubavi će doista biti prepun romantike i strasti Miss7 Horoskop

Bik 

Pripadnici ovog znaka poznati su po sporosti u skoro svakom aspektu života. Oni jednostavno ne vide potrebu požurivati stvari i zadovoljni su živeći dan po dan i gledajući kako se stvari polagano razvijaju same od sebe. Ovoliku razinu opuštenosti mnogima je teško prihvatiti, a pogotovo ako sanjaju o provođenju cijeloga života uz nju, no najbolja strategija je jednostavno se pritajiti i ništa ne forsirati jer jedino što bilo kakvim forsiranjem Bika možemo postići je probuditi inat i stvari dodatno usporiti. Dobra vijest za sve koji imaju dovoljno strpljenja čekati ih je da će dobiti vjernog partnera za cijeli život. 

Djevica 

Djevice imaju tendenciju uzeti si vremena kada je u pitanju izražavanje osjećaja jer su oprezne sa svojim srcem. Poznate su i kao apsolutni perfekcionisti koji ne žele pogriješiti i priznati svoje osjećaje nekome tko ili ne osjeća isto ili nije netko tko im zapravo odgovara pa stizanje na zelenu granu u pravilu traje puno duže nego što se njihovi potencijalni partneri nadaju. Mnogi steknu dojam da ih Djevice analiziraju kako bi vidjele ispunjavaju li neke nemoguće standarde i nisu u krivu. Međutim jednom kada se prođe njihov test, pretvaraju se iz povučenih u značajno druželjubivije i otvorenije osobe. Kada je ljubav u pitanju, oni su pravi umjetnici.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

 

Jarac 

Ovim znakom vlada Saturn - planet pravila, odgovornosti i ograničenja. Zbog toga su pripadnici ovog znaka skloni biti vrlo rezervirani, formalni i često ispadnu ukočeni kada je srce u pitanju. Kao i kod Djevica, veliki čimbenik u njihovom oklijevanju da priznaju svoje osjećaje dolazi od želje da budu sigurni da su napravili pravi izbor. "Čak i ako su ludi za nekim, moraju biti sigurni da je ta osoba dobar izbor za njih. No zato se jednom kada shvate da je netko vrijedan njihovog povjerenja krenu otvarati. Vrlo su dobri partneri pa se čekanje uvijek isplati.

Sestrinski horoskopski znakovi Možda vas zanima Svaki horoskopski znak ima svoj sestrinski znak s kojim je sudbinski jako povezan, evo koji su to Miss7 Horoskop

Škorpion

Škorpion je jedini znak koji nije zemljani, ali s njima dijeli neke odlike. Ovaj fiksni vodeni znak je veoma odan i očekuje istu razinu predanosti i od svog partnera. Također su poznati po tome što su dosta privatne osobe i otvorit će se samo ako osjećaju da to mogu učiniti sigurno. Oni su misteriozni i teško je pročitati što im je na umu, a k tome su vrlo pronicljivi i intuitivni pa možemo biti sigurni da testiraju našu lojalnost. Ali kada im dokažemo da smo u njihovom timu, naši su doživotno.

Photo: Shutterstock

Komentari 0