Horoskop 09. siječnja 2023.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek se zaljubljuju u zauzete

Shutterstock.
  • Ljubavna patnja je ovim horoskopskim znakovima često unaprijed programirana
  • Oni ne mogu tako lako kontrolirati osjećaje, a njihova emotivnost često ih odvede u krivom smjeru
  • Naime, osobe rođene u ova tri znaka imaju nevjerojatnu sposobnost da se zaljube u nekoga tko je već zauzet

Ljubav je komplicirana. To uvijek iznova moraju saznati sljedeća tri horoskopska znaka kada traže partnera za život. Naime, često se zaljubljuju u ljude koji su već u vezi, koji im zbog toga ne uspijevaju uzvratiti osjećaje. Na poslu, među prijateljima ili čak na izlasku: tri horoskopska znaka neprestano se zaljubljuju u ljude koji su već zauzeti.

Ovan

Ovnovi su strastveni i vrlo brzo se zaljube. Ovaj vatreni znak doživi tim veće razočaranje kada osjećaji njegove simpatije nisu uzvraćeni na jednak način. Loše raspoloženje i izljevi bijesa čine ljubavnu patnju ovog horoskopskog znaka primjetnom – ali ista brzo nestaje kada u njegov život uđe novi potencijalni partner.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Ribe

Ribe se smatraju beznadnim romantičarima koji se vole zaljubiti do ušiju. U svom svijetu snova unaprijed zamišljaju zajedničku budućnost sa svojom simpatijom, a da ne znaju hoće li im osjećaji uopće biti uzvraćeni. Ako se tada pokaže da su princ ili princeza iz snova zauzeti, razočaranje je veliko i osjetljivi vodeni znak se povlači duboko povrijeđena srca.

Ovi horoskopski znakovi promijenit će stil u 2022. godini Možda vas zanima... Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine Rubrika Life&style Life&style

Bik

Bik obično može biti jako tvrdoglav i naviknut je da dobije ono što želi. Ali, ljubav igra po svojim pravilima i tako je slomljeno srce unaprijed programirano kod ovog zemaljskog znaka kada svoje srce daruje osobi koja je već darovana drugome. Sav šarm i umijeće zavođenja u većini slučajeva neće biti od koristi biku ako srce simpatije pripada nekom drugom.

Ljubavni par | Autor: Shutterstock Shutterstock

Savršen prvi korak prema podznaku Možda vas zanima... Flertovanje po horoskopu: Ovako će svaki horoskopski znak napraviti savršen prvi korak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0